Νταμφρίς: «Δεν σκέφτομαι τη μεταγραφή παρά μόνο τη διάκριση στο Μουντιάλ»

Ο Ντένζελ Νταμφρίς δήλωσε απόλυτα συγκεντρωμένος στην εθνική Ολλανδίας διαψεύδοντας τα σενάρια μεταγραφής του.  

Νταμφρίς: «Δεν σκέφτομαι τη μεταγραφή παρά μόνο τη διάκριση στο Μουντιάλ»

Η Ολλανδία συνεχίζει την πορεία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο και θα διεκδικήσει την παρουσία της στα ημιτελικά κόντρα στην Αργεντινή.

Ο Ντένζελ Νταμφρίς έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από πλευράς «οράνιε» με αποτέλεσμα να τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Διεθνή Μέσα αναφέρουν πως η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζουν την απόκτηση του παίκτη από την Ίντερ.

Το κόστος της μεταγραφής, αν υλοποιηθεί, αναμένεται να ξεπεράσει τα 50 εκατ. ευρώ. Για τον Ολλανδό μπακ έχει δείξει ενδιαφέρον επίσης και η Μπάγερν Μονάχου.

Ο ίδιος ωστόσο πήρε θέση για τα σενάρια της μεταγραφής του τονίζοντας πως τον ενδιαφέρει μόνο η παρουσία του στο Κατάρ με τη φανέλα της χώρας του. «Σίγουρα με κολακεύει το ενδιαφέρον τόσο μεγάλων ομάδων, αλλά είμαι σε μια εξίσου μεγάλη ομάδα, την Ιντερ. Θέλω να κερδίσω φέτος τον τίτλο, που χάσαμε στο τέλος την περασμένη σεζόν και δεν σκέφτομαι τη μεταγραφή. Ολα αυτά θα τα συζητήσουμε μετά το Μουντιάλ, καθώς τώρα το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο στην εθνική ομάδα και θέλω να μιλάω μόνο για την προσπάθεια μας για διάκριση», σχολίασε μεταξύ άλλων.