Χάνσι Φλικ: Συνεχίζει στον πάγκο της Γερμανίας

Σύμφωνα με Γερμανικά ΜΜΕ, ο Χάνσι Φλικ συνεχίζει στον πάγκο των «πάντσερ» παρά τον πρόωρο αποκλεισμό από το Μουντιάλ 2022.

Χάνσι Φλικ: Συνεχίζει στον πάγκο της Γερμανίας

Παρά τον σκληρό αποκλεισμό της Γερμανίας από του Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, ο Χάνσι Φλικ θα συνεχίσει στην θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού και θα οδηγήσει τα "πάντσερ" στο Euro 2024, που θα πραγματοποιηθεί στα Γερμανικά γήπεδα.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, μετά από σύσκεψη δύο ωρών, στην οποία συμμετείχαν πέραν του προπονητή ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Mπερντ Νόιεντορφ και ο αντιπρόεδρος Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε.

«Είμαστε πεπεισμένοι όλοι πως το Euro 2024 παρουσιάζει μια μεγάλη ευκαιρία για μας στη χώρα μας. Στόχος είναι να έχουμε επιτυχία. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Χάνσι Φλικ», τόνισε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας προσθέτοντας πως το επόμενο διάστημα θα συζητηθεί το ζήτημα του αντικαταστάτη του Όλιβερ Μπίρχοφ στη θέση του τιμ μάνατζερ.

«Είμαστε αισιόδοξοι για το Euro το 2024 στη χώρα μας. Ως ομάδα μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα από όσα δείξαμε στο Κατάρ. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία εκεί και θα πάρουμε τα μαθήματά μας. Έχω εμπιστοσύνη στο μονοπάτι που συμφωνήσαμε να ακολουθήσουμε με τη διοίκηση της ομοσπονδίας. Θέλουμε όλους τους Γερμανούς να μας στηρίξουν», ανέφερε ο Φλικ.