Κάτια Αβέιρο σε Ρονάλντο: «Άσε την εθνική και έλα στην οικογένειά σου που σε σέβεται»

Ξέσπασμα από την αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο, η οποία κάλεσε τον Πορτογάλο να παρατήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και να γυρίσει σπίτι του!

Κάτια Αβέιρο σε Ρονάλντο: «Άσε την εθνική και έλα στην οικογένειά σου που σε σέβεται»

Μετά το ποστάρισμα της συντρόφου του, Χεορχίνα Ροντρίγκες για την μη χρησιμοποίηση του ως βασικός στο παιχνίδι Πορτογαλία - Ελβετία (6-1), πήρε σειρά η αδερφή του αφού ξέσπασε και η ίδια στα κοινωνικά δίκτυα και συγκεκριμένα στο instagram.

Αφού κατηγόρησε άπαντες πως δείχνουν αχαριστία στο πρόσωπο του 37χρονου σούπερ σταρ, η αδερφή του ζήτησε να παρατήσει την εθνική και το Μουντιάλ και να επιστρέψει στην οικογένεια του που τον σέβεται και τον εκτιμά.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Η Πορτογαλία νίκησε. Δόξα τω Θεώ. Νέα ταλέντα έλαμψαν. Καταπληκτικό. Θα κερδίσουμε το τρόπαιο; Το πιστεύω!

Στο γήπεδο όμως φώναζαν για τον Ρονάλντο και όχι επειδή νικούσε η Πορτογαλία. Και δεν είμαι εγώ εκείνη που το λέει αυτό. Όλος ο κόσμος το είδε.

Αναρωτιέμαι γιατί.

Είμαι χαρούμενη που νίκησε η Πορτογαλία (την έχω δει να νικά τόσες πολλές φορές).

Ακόμα κι αυτό όμως δεν ακυρώνει τη μικρότητα ενός μεγάλου μέρους του πορτογαλικού λαού. Και αυτό δεν είναι σωστό επειδή συνεχίζουν να καταριούνται, συνεχίζουν να προσβάλλουν και να είναι αχάριστοι.

Είμαι τόσο λυπημένη με αυτά που διαβάζω και ακούω, όχι εδώ στο Κατάρ, αλλά στη χώρα μου. Στη χώρα του. Πραγματικά λυπημένη…

Και το ήθελα τόσο πολύ. Πραγματικά ήθελα να γυρίσει σπίτι, να αφήσει την εθνική ομάδα και να καθίσει δίπλα μας, ώστε να τον αγκαλιάσουμε και να του πούμε ότι όλα είναι καλά. Να του θυμίσουμε τι έχει κατακτήσει και από τι σπίτι προέρχεται.

Πραγματικά ήθελα να μην πάει ξανά εκεί, αρκετά έχουμε υποφέρει (δεν θα μάθουν ποτέ πόσο). Οι μικροί δεν θα συνειδητοποιήσουν ποτέ πόσο τεράστιος είσαι.

Έλα στο σπίτι σου. Εκεί που σε καταλαβαίνουν, εκεί που σε αγκαλιάζουν όπως πάντα. Εκεί όπου σου δείχνουν ευγνωμοσύνη και όχι την αχαριστία.

Σ’ ευχαριστώ, Ρονάλντο.

Ευχαριστώ.

Ευχαριστώ.

Ευχαριστώ.

Ευχαριστώ.

Ευχαριστώ.

Το θέλω τόσο πολύ. Ό,τι και να αποφασίσεις όμως, είμαστε μαζί σου. Μέχρι τον θάνατο.

Σε ευχαριστώ»!