O πανευτυχής Ελ Αραμπί που για λίγο δεν ήταν εκεί...

Το Μαρόκο πανηγυρίζει το θρίαμβο επί της Ισπανίας και ο πανευτυχής Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν έως την τελευταία στιγμή μέσα στις σκέψεις για την αποστολή 

O πανευτυχής Ελ Αραμπί που για λίγο δεν ήταν εκεί...

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πανηγυρίζει με την ψυχή του την πρόκριση του Μαρόκου στην προημιτελική φάση του Μουντιάλ μετά τη σπουδαία επιτυχία εναντίον της Ισπανίας στο Κατάρ. Σε ένα μέρος όπου ο άσος του Ολυμπιακού έχει ζήσει στιγμές λατρείας με την παρουσία και τα γκολ του εκεί πριν από τη μεταγραφή του στην ελληνική ομάδα.

Ο Ελ Αραμπί περίμενε και το είχε δηλώσει ότι θα μπορούσε να ήταν στην αποστολή αυτής της ομάδας και να ζει από κοντά τώρα αυτές τις μεγάλες στιγμές. Ο στράικερ του Ολυμπιακού είναι ένας από τους κορυφαίους σκόρερ για την εθνική ομάδα της χώρας του, με την οποία έχει 47 συμμετοχές και 16 τέρματα.

Η τελευταία φορά που είχε κληθεί ήταν τον Μάρτη του 2021 από τον τότε ομοσπονδιακό Βαχίντ Χαλίλχοζιτς, σε παιχνίδια για την προκριματική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Έκτοτε δεν είχε συμπεριληφθεί σε αποστολή, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε ενημέρωση ότι ήταν μέσα στις σκέψεις του νέου τεχνικού, Βαλίντ Ρεγκραγκί, καθώς ο άνθρωπος που έχει φέρει το Μαρόκο στη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας του έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον παίκτη του Ολυμπιακού, Τελικά ο Ελ Αραμπί δεν ήταν στις τελικές επιλογές, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πανηγυρίζει με την ψυχή του την τεράστια διάκριση των συμπατριωτών και φίλων του. Αφού με τους περισσότερους από τους ήρωες του Μαρόκου στο Κατάρ έχει αγωνιστεί συμπαίκτης στο πρόσφατο παρελθόν.