Φεράν Τόρες - Μουντιάλ 2022: «Τα πέναλτι είναι τύχη - Στο πλευρό του Λουίς Ενρίκε»

Την απογοήτευση του για τον αποκλεισμό από το Μαρόκο, αλλά και τη στήριξη στον προπονητή του εξέφρασε με δηλώσεις ο Φεράν Τορές.

Φεράν Τόρες - Μουντιάλ 2022: «Τα πέναλτι είναι τύχη - Στο πλευρό του Λουίς Ενρίκε»

Απογοητευμένος για τον τρόπο που αποκλείστηκε η Ισπανία από το Μαρόκο ο Φεράν Τόρες, δήλωσε τη στήριξη στον προπονητή του, Λουίς Ενρίκε.

Ο άσος της «Φούρια Ρόχα» και της Μπαρτσελόνα, είπε χαρακτηριστικά πως τα πέναλτι είναι... τύχη, ενώ ένιωσε την ανάγκη να εκφράσει τη θέση πως το ποδόσφαιρο «χρωστάει» στην Ισπανία μια μελλοντική «δικαίωση» μετά τον σημερινό (6/12) αποκλεισμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι στεναχωρημένος, γιατί δεν μας άξιζε να ηττηθούμε απόψε από το Μαρόκο. Δεν εκμεταλλευτήκαμε την υπεροχή μας, αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα. Ώρες-ώρες ήταν σαν να παίζαμε κόντρα σε 12. Τα πέναλτι είναι τύχη. Προπονηθήκαμε αρκετά σε αυτά, αλλά αυτό δεν μας βοήθησε. Το ποδόσφαιρο μας χρωστάει μετά το σημερινό. Δεν ξέρω αν κλείνει ένας κύκλος για εμάς, αλλά σίγουρα είναι μια ήττα που μας πονάει όλους μας. Τώρα, θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τον Μπουσκέτς και τους υπόλοιπους μεγαλύτερους σε ηλικία να μείνουν μαζί μας. Είμαστε στο πλευρό του προπονητή μας μέχρι θανάτου»