Ντάλιτς: «Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε κόντρα στη Βραζιλία»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Βραζιλία για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ντάλιτς: «Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε κόντρα στη Βραζιλία»

«Τρομακτική» χαρακτήρισε την εθνική ομάδα της Βραζιλίας ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, ωστόσο ξεκαθάρισε πως η «χρβάτσκα» έχει πιθανότητες πρόκρισης ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Η Βραζιλία είναι το φαβορί, ας το παραδεχτούμε. Είναι η πιο ισχυρή και η καλύτερη εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό έχω δει μέχρι τώρα, όταν ρίξετε μια ματιά στην επιλογή των παικτών τους, την ποιότητα, τις ικανότητες και την αξία τους, τότε είναι πραγματικά τρομακτικό. Πιστεύω ότι έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα που παίζει υπέροχο ποδόσφαιρο με τόσους πολλούς καλούς, ποιοτικούς και γρήγορους παίκτες», επεσήμανε σχετικά ο προπονητής που πριν από τέσσερα χρόνια οδήγησε την Κροατία στον τελικό του Μουντιάλ και πρόσθεσε:

«Η Βραζιλία έχει αυτοπεποίθηση, μια υπέροχη ατμόσφαιρα στην ομάδα, η οποία είναι ορατή, καθώς και κορυφαίους παίκτες. Ωστόσο, δεν θα υποχωρήσουμε. Νομίζω ότι δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Πρέπει να μπούμε στον αγώνα με πολλή πίστη, αυτοπεποίθηση και ψάχνοντας τις ευκαιρίες μας, να απολαύσουμε την ευκαιρία να παίξουμε με τη Βραζιλία, αυτό είναι. Είναι μεγάλη ομάδα, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τους προκαλέσουμε, πρέπει να είμαστε έξυπνοι. Το ματς δεν είναι 50-50, αλλά δεν είμαστε και αουτσάιντερ».