Μπέλινγκχαμ: Στα 150 εκατομμύρια ευρώ «εκτοξεύθηκε» η αξία του

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές, ο οποίος έχει ξεχωρίσει με τη παρουσία του στα γήπεδα του Κατάρ.

Μπέλινγκχαμ: Στα 150 εκατομμύρια ευρώ «εκτοξεύθηκε» η αξία του

Ο νεαρός μέσος, αποτελεί τον «βραχίονα» στον νευραλγικό χώρο του κέντρου για την εθνική Αγγλίας και τουλάχιστον μέχρι στιγμής, έχει αποδειχθεί καταλυτικός για τα «τρία λιοντάρια».

Οι καλές του εμφανίσεις του έχουν ανεβάσει τη χρηματιστηριακή αξία, στοιχείο που κάνει τους διοικούντες στη Ντόρτμουντ να τρίβουν τα χέρια τους.

Η εξέλιξη αυτή, δυσαρεστεί τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς υπήρχε η εκτίμηση ότι το προσεχές καλοκαίρι θα μπορούσε να αποκτήσει τον 19χρονο Άγγλο, με ένα μικρότερο ποσό. Όμως, όπως επισημαίνει η ισπανική εφημερίδα «Marca», ο Μπέλινγκχαμ κοστολογείται πλέον, κοντά στα 150 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που περιορίζει αισθητά τους υποψήφιους «μνηστήρες».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο κάνει τέτοιες εμφανίσεις με την εθνική του ομάδα και προχωρά στις επόμενες φάσεις (ημιτελικά, τελικός) θα ανεβαίνει και η τιμή του. Τώρα βρίσκεται στα προημιτελικά, όπου θα δώσει τη μάχη για την πρόκριση το Σάββατο (10/12 - 21:00) κόντρα στη Γαλλία.