Ρεγκραγκί: «Κόντρα στην Ισπανία θα είναι ο τέταρτος τελικός μας»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής του Μαρόκου, Βαλίντ Ρεγκραγκί, αναφέρθηκε στο αυριανό (6/12, 17.00) παιχνίδι με αντίπαλο την Ισπανία για τη φάση των «16» του Μουντιάλ.

Ρεγκραγκί: «Κόντρα στην Ισπανία θα είναι ο τέταρτος τελικός μας»

Το Μαρόκο αντιμετωπίζει αύριο την Ισπανία (6/12, 17.00) για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την ελπίδα να κάνει την έκπληξη και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής του συγκροτήματος, Βαλίντ Ρεγκραγκί, αναφέρθηκε στη μάχη που θα δώσει η εθνική κόντρα στη «φούρια ρόχα».

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, η οποία είναι μεταξύ των κορυφαίων φαβορί. Έχουμε, ωστόσο, τα δικά μας χαρακτηριστικά, ενώ είχαμε μια επιπλέον ημέρα ξεκούρασης. Αν καταφέρουμε να τους βγάλουμε νοκ άουτ, θα είναι μεγάλη έκπληξη. Είπα στους παίκτες, πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, παίζουμε μόνο τελικούς εδώ. Έχουμε παίξει τρεις τελικούς στη φάση των ομίλων και τώρα είναι ο τέταρτος τελικός μας», σημείωσε σχετικά.

«Μου άρεσε το δεύτερο ημίχρονο με τον Καναδά, όταν μείναμε στο πλάνο μας και ήμασταν εξαιρετικά συγκεντρωμένοι. Απέναντι στην Ισπανία, θα πρέπει να παίξουμε όλο το παιχνίδι έτσι. . Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας μας, αλλά ελπίζω ότι το μεγαλύτερο θα είναι το επόμενο (σ.σ. στα προημιτελικά). Θα πω στους παίκτες να διασκεδάσουν, καθώς εκατομμύρια στο Μαρόκο θα μας παρακολουθήσουν. Πρέπει να αποδεχτούμε ότι η Ισπανία θα έχει την κατοχή. Αφήσαμε την κατοχή στο Βέλγιο και την Κροατία και λειτούργησε καλά. Το σχέδιό μας είναι να μην ξέρουν τι να κάνουν με την μπάλα», τόνισε κλείνοντας.