Φόντεν: «Η Γαλλία φαντάζει η πιο δυνατή ομάδα του Μουντιάλ»

Ο Φιλ Φόντεν σχολίασε την πρόκριση της Αγγλίας στα προημιτελικά του Μουντιάλ, αλλά και τον αγώνα που ακολουθεί με τη Γαλλία.

Φόντεν: «Η Γαλλία φαντάζει η πιο δυνατή ομάδα του Μουντιάλ»

Η Αγγλία ξεπέρασε χωρίς δυσκολία το εμπόδιο της Σενεγάλης και πλέον θα συνεχίσει την πορεία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τα «λιοντάρια» θα αγωνιστούν στα προημιτελικά με τη Γαλλία.

Ο Φιλ Φόντεν σχολίασε την πρόκριση της χώρας του στη φάση των «8» της διοργάνωσης, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους «τρικολόρ».

Για τη νίκη επί της Σενεγάλης είπε: «Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα. Θα γιορτάσουμε απόψε όμως είναι αγώνες νοκ-άουτ, οπότε θα πρέπει από αύριο να επανακάμψουμε και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον επόμενο αντίπαλο, που θα είναι πολύ δύσκολος. Πάντα έλεγα να φέρω τη φόρμα που έχω σε συλλογικό επίπεδο και στην εθνική ομάδα και νομίζω πως έκανα το καλύτερο παιχνίδι μου με την εθνική Αγγλίας, οπότε είμαι χαρούμενος».

Για τη Γαλλία τόνισε: «Η Γαλλία φαντάζει η πιο δυνατή ομάδα του Μουντιάλ. Όπου και να κοιτάξεις, βλέπεις ότι έχουν ταλέντο. Έχουμε όμως εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και θα είμαστε έτοιμοι».