Βραζιλία: Πιθανή η επιστροφή του Νειμάρ με Ν. Κορέα, εξετάσεις για Ζεσούς

Η επιστροφή του Νεϊμάρ για την Βραζιλία εναντίον της Νότιας Κορέας στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου παραμένει «πιθανή», σύμφωνα με τον γιατρό της ομάδας.

Βραζιλία: Πιθανή η επιστροφή του Νειμάρ με Ν. Κορέα, εξετάσεις για Ζεσούς

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ βρίσκεται σε αγώνα αγώνα με τον χρόνο για να αναρρώσει από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο που υπέστη στην εναρκτήρια νίκη της Βραζιλίας με 2-0 επί της Σερβίας.

Ο βοηθός προπονητής Κλέμπερ Ξαβιέ είπε την Πέμπτη ότι ο Νεϊμάρ, μαζί με τους τραυματίες συμπαίκτες του, Άλεξ Σάντρο και Ντανίλο, «προχωρούσαν» και ότι θα ληφθεί απόφαση για την πιθανή ημερομηνία επιστροφής τους μετά το τελευταίο ματς του ομίλου με το Καμερούν.

Η Βραζιλία είχε δημοσιεύσει πλάνα του Νεϊμάρ - ο οποίος τραυματίστηκε στην πλάτη του στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 - να κάνει ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και ο ίδιος ο παίκτης δημιούργησε περαιτέρω ελπίδες συμμετοχής το βράδυ της Παρασκευής καθώς περπατούσε στο γήπεδο σε πλήρη απασχόληση. και έγνεψε στους υποστηρικτές.

Μιλώντας μετά την ήττα με 1-0 από το Καμερούν που δεν είχε καμία επίδραση στην πρόκριση της Βραζιλίας, ο γιατρός της ομάδας Ροντρίγκο Λάσμαρ είπε για την ευκαιρία του Νεϊμάρ και του Άλεξ Σάντρο να παίξουν στο παιχνίδι των 16 της Δευτέρας: «Έχουμε ακόμα πιθανότητες. Δεν είχαν ακόμα ευκαιρίες να προπονηθούν με την μπάλα».

Ο Λάσμαρ πρόσθεσε ότι είχε «μεγάλες προσδοκίες» από τον Ντανίλο να επιστρέψει για να αντιμετωπίσει τη Νότια Κορέα, αλλά είπε ότι ο Γκάμπριελ Ζεσούς και ο Άλεξ Τέλες θα υποβληθούν σε εξετάσεις το Σάββατο μετά από παράπονα για πόνο στο γόνατο.

Είπε: «Είχαμε δύο ιατρικά προβλήματα: ο Άλεξ Τέλες βγήκε παραπονούμενος για πόνο στο δεξί γόνατο μετά από χτύπημα. έχει αξιολογηθεί στην αίθουσα προπόνησης (και) αύριο θα κάνει σάρωση. Ο Γκάμπριελ Ζεσούς μετά την αποχώρησή του από τον αγώνα παραπονέθηκε για πόνο στο δεξί του γόνατο (και) ζητήσαμε μια εξέταση απεικόνισης αύριο».

Η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει την Νότια Κορέα στο στάδιο 974 την Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου.