Λεβαντόφσκι: «Μεγάλη πρόκληση για την Πολωνία η Γαλλία»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναφέρθηκε στο επόμενο παιχνίδι της Πολωνίας στο Μουντιάλ με αντίπαλο τη Γαλλία

Λεβαντόφσκι: «Μεγάλη πρόκληση για την Πολωνία η Γαλλία»

Η ήττα από την Αργεντινή δεν είχε επιπτώσεις στην Πολωνία, αφού κατάφερε να υπερισχύσει του Μεξικού στη βαθμολογία και να πάρει την πρόκριση στη φάση των «16» του Μουντιάλ.

Ο ηγέτης των Πολωνών, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, σχολίασε το παιχνίδι με την Αργεντινή, αλλά και εκείνο που ακολουθεί με αντίπαλο τη Γαλλία.

Για την ήττα από την «αλμπισελέστε» είπε: «Ήταν μια γλυκιά ήττα. Ξέραμε ότι παίζαμε με την Αργεντινή και ότι θα ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας για εμάς. Έπρεπε να παλέψουμε πολύ σκληρά στην αρχή. Προσπαθήσαμε να ανταγωνισθούμε την Αργεντινή, αλλά δεχθήκαμε το πρώτο γκολ πολύ γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο, και μετά η Αργεντινή έπαιξε πιο εύκολα. Διαθέτει τόσους πολλούς εξαιρετικούς παίκτες, που ξέραμε ότι θα ήταν μια πρόκληση για εμάς. Τελικά όμως, μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι γιατί θα παίξουμε στον επόμενο γύρο».

Για το παιχνίδι με τη Γαλλία σχολίασε: «Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς. Ξέρουμε τι είδους παίκτες έχουν, αλλά πρέπει να το εκμεταλλευθούμε, να προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, να αγωνισθούμε. Γνωρίζουμε ότι η Γαλλία είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια, και ίσως μπορούν να κατακτήσουν άλλο ένα Μουντιάλ. Αρα για εμάς, θα είναι μεγάλη πρόκληση. Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα».