Μαρτίνεθ - Μουντιάλ 2022: «Κάποιοι αντί να στηρίζουν το Βελγίο, λένε ψέματα»

Τα όσα γράφτηκαν για το περιστατικό ανάμεσα σε Αζάρ και Φερτόνχεν σχολίασε ο προπονητής του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Μαρτίνεθ - Μουντιάλ 2022: «Κάποιοι αντί να στηρίζουν το Βελγίο, λένε ψέματα»

Στη σφαίρα του φαντασιακού τοποθέτησε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ τα όσα γράφτηκαν για το περιστατικό που φέρεται να έλαβε χώρα στα αποδυτήρια του Βελγίου μετά από την αναμέτρηση με το Μαρόκο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «διαβόλων» είπε χαρακτηριστικά πως κάποιοι αρέσκονται στο να λένε ψέματα αντί να στηρίζουν την πιο ταλαντούχα, όπως την χαρακτήρισε, ομάδα στην ιστορία του Βελγίου.

Παράλληλα αποκάλεσε τον άνθρωπο που σκέφτηκε την ιστορία μεταξύ Αζάρ και Φερτόνχεν ως... ιδιοφυΐα. Υπενθυμίζεται ότι και ο ίδιος ο Αζάρ με δηλώσεις του διέψευσε τις φήμες περί επεισοδίου με τον Φερτόνχεν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μαρτίνεθ:

«Υπάρχουν Μέσα Ενημέρωσης που τους αρέσει να αναπαράγουν ψεύτικες και αρνητικές ειδήσεις αντί να υποστηρίζουν την πιο ταλαντούχα ομάδα στην ιστορία του βελγικού ποδοσφαίρου. Δεν ξέρω από πού προέρχονται αυτές οι ιστορίες ή ποιος τις δημοσιεύει.

Αλλά αυτός ο άνθρωπος έβαλε αυτογκόλ για το Βέλγιο αντί να στηρίξει τη χώρα του. Αυτός ο άνθρωπος είναι ιδιοφυΐα. Στην πραγματικότητα, δεν πρέπει να μας απασχολεί πολύ ο θόρυβος από το εξωτερικό. Είμαστε εδώ στο Κατάρ για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ας ελπίσουμε ότι οι πραγματικοί οπαδοί μπορούν ακόμα να το απολαύσουν».