Μουντιάλ 2022- Διάψευση Αζάρ για τα περί επεισοδίου με τον Φερτόνχεν

Ο Εντέν Αζάρ διέψευσε το επεισόδιο του με τον Φερτόνχεν, στο περιθώριο του αγώνα του 6ου ομίλου του Μουντιάλ του Κατάρ, με το Μαρόκο, λέγοντας ότι θα ήταν ...χαζός να τσακωθεί μαζί του!

Μουντιάλ 2022- Διάψευση Αζάρ για τα περί επεισοδίου με τον Φερτόνχεν

Η πρώτη ήττα στο Μουντιάλ και παρθενική μετά από 8 σερί νίκες σε φάσεις ομίλων Παγκοσμίου Κυπέλλου, εκτός από επεισόδια, στις Βρυξέλλες, προκάλεσε κι ...εσωστρέφεια στα ενδότερα του Βελγίου.

Μετά την ατάκα του Τιμπό Κουρτουά , που... ψάχνει να βρει ποιος διέρρευσε όσα εκτυλίχθηκαν στα αποδυτήρια της ομάδας του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ήταν σειρά του Εντέν Αζάρ να τοποθετηθεί για την κατάσταση στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων».

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου (μαζί με τον, συμπαίκτη του στους «μερένγκες», γκολκίπερ), απόφαση που πάρθηκε την τελευταία στιγμή -αφού αρχικά είχε προγραμματιστεί να μιλήσουν οι Καράσκο και Τεάτε - σχολιάζοντας τα βελγικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για σοβαρό επεισόδιο μετά την ήττα από τους Αφρικανούςκαι τον ήθελαν, μαζί με τους Γιαν Φερτόνχεν και Κέβιν Ντε Μπρούινε να τσακώνονται αναγκάζοντας τον Λουκάκου να μπει στη μέση.

Ο Αζάρ επιχείρησε να εκτονώσει την κατάσταση και να υποβαθμίσει κάθε φερόμενο περιστατικό, διαψεύδοντας ουσιαστικά τα δημοσιεύματα ρίχνοντας το στην... πλάκα για το ότι δεν τον «έπαιρνε» να τα βάλει με τον Φερτόνχεν!

«Δεν συνέβη τίποτα σπουδαίο μετά το Μαρόκο. Έχουν γραφτεί πολλές ανοησίες και ψέματα. Μιλήσαμε όλοι και είπαμε πως πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς.

Χθες είχαμε μία καλή συνάντηση και συζήτηση, όλοι είπαμε αυτά που είχαμε να πούμε και τώρα πρέπει να κερδίσουμε την Κροατία. Είμαστε όλοι ενωμένοι, ακόμα κι αν έχουμε πολλά άσχημα πράγματα. Πάντα ήμασταν ενωμένοι. Θα το δείξουμε την Πέμπτη».

Ερωτηθείς για το φημολογούμενο περιστατικό, απάντησε γελώντας: «Δεν τσακωθήκαμε. Δεν θα τολμούσα να τσακωθώ με τον Βερτόγκεν. Δεν είμαι χαζός να τσακωθώ μαζί του. Είναι πολύ ψηλότερος από μένα. Στα αποδυτήρια μόνο ο προπονητής μιλούσε».