Καφού για Άρνολντ: «Και εγώ με τον Ρομπέρτο Κάρλος ακούγαμε τα ίδια, αλλά νομίζω πως κάτι κερδίσαμε»

Την συνεχόμενη κριτική περί ελλιπών αμυντικών χαρακτηριστικών στον Τρέντ Αλεξάντερ Άρνολντ, σχολίασε ο Καφού, υπερασπιζόμενος τον διεθνή ακραίο αμυντικό της Λίβερπουλ.

Καφού για Άρνολντ: «Και εγώ με τον Ρομπέρτο Κάρλος ακούγαμε τα ίδια, αλλά νομίζω πως κάτι κερδίσαμε»

Ο πρώην ακραίος αμυντικός των Μίλαν, Ρόμα και Σελεσάο κλήθηκε να σχολιάσει την ελάχιστη συμμετοχή του Τρέντ Αλεξάντερ Άρνολντ έως τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με τον ίδιο να υπερασπίζεται τον δεξιό μπακ των «τριών λιονταριών» απαντώντας και στην κριτική που δέχεται ο παίκτης αναφορικά με τα αμυντικά του στοιχεία.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δέχεται τόση κριτική… έχει το πλήρες πακέτο. Έχει τα πάντα, ποιότητα, ντρίπλα, ταχύτητα όμως πάντα επικρατεί η ίδια ιστορία. Αν δεν είσαι αρκετά αμυντικός στο παιχνίδι σου μένεις εκτός. Κάποιοι τα έλεγαν αυτά βέβαια και για εμένα με τον Ρομπέρτο Κάρλος, αλλά νομίζω πως κάτι κερδίσαμε».

Ο Άρνολντ έχει αγωνιστεί για μόλις 33΄με την εθνική Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, απέναντι στην Ουαλία για τη τελευταία αγωνιστική του ομίλου με την Αγγλία σε εκείνο το σημείο να βρίσκεται ήδη «με το ένα πόδι» στους "16" της διοργάνωσης.

Ο Καφού που φόρεσε για 143 φορές τη φανέλα της «σελεσάο» έφτασε δύο φορές στη κατάκτηση του τροπαίου το 1994 (ΗΠΑ) και το 2002 (Κορέα/Ιαπωνία) όπου και υπήρξε αρχηγός της ομάδας του.