Ντεσάμπ: «Στόχος επετεύχθη...»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, κατόχου του Παγκόσμιου τίτλου, Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, μετά τη νίκη των «μπλε» επί της Δανίας, που τους έκανε την πρώτη ομάδα που περνά μαθηματικά στους «16», του Μουντιάλ του Κατάρ, μίλησε για επίτευξη στόχου...

Ντεσάμπ: «Στόχος επετεύχθη...»

Η Γαλλία θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τον Παγκόσμιο τίτλο που κατέκτησε στα Ρωσικά γήπεδα προ τετραετίας, αφού έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε, μαθηματικά, στους «16» του Μουντιάλ του Κατάρ, χάρη στο 2-1 επί της Δανίας.

Το γεγονός αυτό χαροποίησε ιδιαίτερα τον εκλέκτορα των «μπλε» Ντιντιέ Ντεσάμπ, με τον έμπειρο προπονητή να υποστηρίζει πως ο στόχος του επετεύχθη και πως η ομάδα του είναι έτοιμη και «πεινασμένη» για μεγάλα πράγματα.

«Ο στόχος μου επετεύχθη. Η ομάδα μου είναι δυνατή, θέλει να κάνει σπουδαία πράγματα. Συγχαρητήρια πραγματικά στους παίκτες μου, υπήρχε μεγάλη αντίδραση μετά από το 1-1.

Πήραμε τη νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα, συχνά υποτιμημένη. Η Δανία έδειξε πως είναι μία από τις ομάδες με τα καλύτερα ρόστερ. Τώρα έχουμε έξι πόντους και προκριθήκαμε, είναι σχεδόν σίγουρο πως είμαστε πρώτοι»,τόνισε χαρακτηριστικά ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός