Kριστιάνο Ρονάλντο: «To κεφάλαιο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε...»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού παρέλαβε το βραβείο του MVP, για τον αγώνα με την Γκάνα, ερωτηθείς για το «διαζύγιο» του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μίλησε για «κεφάλαιο» που έκλεισε, ενώ για την νίκη στην πρεμιέρα των Πορτογάλων στο Μουντιάλ μίλησε για «πρώτο βήμα» πρόκρισης

Kριστιάνο Ρονάλντο: «To κεφάλαιο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε...»

Αφού άνοιξε το δρόμο για την πρώτη νίκη της Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ σκοράροντας από την άσπρη βούλα (σε πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε) ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρέλαβε το βραβείο του Man of the Match.

Το 7ο του σε αγώνα Μουντιάλ, που αποτελεί ρεκόρ, μετά από εκείνο των γκολ σε πέντε διαφορετικές διοργανώσεις.

«Ήταν μια όμορφη στιγμή, το πέμπτο μου Παγκόσμιο Κύπελλο. Κερδίσαμε, ξεκινήσαμε με το δεξί. Πολύ σημαντική νίκη. Ξέραμε ότι το πρώτο ματς θα ήταν κρίσιμο, αλλά ταυτόχρονα και ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Ο πρώτος παίκτης που σκοράρει σε πέντε Παγκόσμιο πρωταθλήματα. Είμαι υπερήφανος», είπε αρχικά.

Ωστόσο ερωτηθείς για το «διαζύγιο» του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο 37χρονος «CR7» δεν φάνηκε πρόθυμος να μιλήσει εκτενώς και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του μιμούμενος τους ...Λάκωνες κι αποχώρησε με την όλη διαδικασία να διαρκεί 2 λεπτά και 12 δεύτερα!

«Το πιο σημαντικό βήμα ήταν ότι νικήσαμε. Ήταν μια εβδομάδα που τελείωσε αυτό το κεφάλιο (σ.σ. με τη Γιουνάιτεντ). Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε. Ξεκινήσαμε ιδανικά, νικήσαμε. Βοήθησα την ομάδα μου. Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία»,

Μάλιστα διασφάλισε ότι δεν θα συνεχίσει να μιλάει για το θέμα, ολοκληρώνοντας πολύ γρήγορα τις δηλώσεις του, οι οποίες διήρκεσαν 132 δευτερόλεπτα.

Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε μέσω social media του για τη νίκη της Πορτογαλίας κόντρα στην Γκάνα: «Πολύ σημαντική νίκη για την πρεμιέρα μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως τίποτα δεν έχει κερδηθεί. Ήταν μόνο το πρώτο βήμα. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο κυνήγι των στόχων μας. Πάμε Πορτογαλία».