Μέσι: Δεν έχω ξαναδεχτεί τέτοιο πλήγμα με την Αργεντινή

Ο Λιονέλ Μέσι δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το «κάζο» της Αργεντινής από την Σαουδική Αραβία στο Μουντιάλ του Κατάρ. 

Μέσι: Δεν έχω ξαναδεχτεί τέτοιο πλήγμα με την Αργεντινή

Δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί ο Λιονέλ Μέσι στην ήττα της Αργεντινής με την Σαουδική Αραβία. Την χαρακτήρισε μάλιστα ως το μεγαλύτερο πλήγμα από τότε που φοράει τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας.

Συγκεκριμένα είπε:

*** «Αυτό το γκρουπ ξεχωρίζει για την ενότητα και τη δύναμή του. Είναι η στιγμή να αποδείξουμε πως είμαστε πραγματικά δυνατοί. Έχουμε καιρό να βρεθούμε σε τέτοια κατάσταση, αλλά πρέπει να σκεφτούμε όσα έρχονται και να προετοιμαστούμε καλά. Για όλους αυτούς που μας εμπιστεύονται, αλλά και για εμάς, είναι μεγάλη η απογοήτευση. Δεν το περιμέναμε. Είναι η στιγμή που πρέπει να μείνουμε πιο ενωμένοι από ποτέ. Δεν το περιμέναμε, αλλά εξαρτάται από εμάς».

*** «Ξέραμε ότι οι Σαουδάραβες θα παίξουν με τον τρόπο που έπαιξαν. Ήμασταν λίγο βιαστικοί στο παιχνίδι και δεν νιώσαμε ποτέ όσο άνετα έχουμε συνηθίσει. Ξέραμε ότι θα ήταν καλοί στο να μας βγάλουν οφσάιντ. Καμιά φορά παρασύρεσαι και βλέποντας τόσο χώρο, καταλήγεις εκεί. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε τώρα. Η αλήθεια είναι ότι πέσαμε στην παγίδα επειδή μας φάνηκε εύκολο, δεν προσπαθήσαμε να «χτυπήσουμε» από τα πλάγια. Θέλαμε να παίξουμε με τον τρόπο μας και αυτό μας μπέρδεψε λίγο».

*** «Μέσα σε πέντε λεπτά κάναμε λάθη και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Δεν είδα τις φάσεις των οφσάιντ, αλλά αφού δόθηκαν, τότε θα ήταν. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Δεν έχω δεχτεί ποτέ ξανά τέτοιο πλήγμα σε αυτή την ομάδα. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Τώρα πρέπει μόνο να κερδίσουμε τα άλλα δύο ματς».