Ρόμπι Γουίλιαμς: «Δεν θα τραγουδούσα ούτε στη δική μου κουζίνα...»

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς εξήγησε γιατί θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης του Παγκόσμιου Κυπέλλου στο Κατάρ 

Ρόμπι Γουίλιαμς: «Δεν θα τραγουδούσα ούτε στη δική μου κουζίνα...»

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς υπερασπίστηκε την απόφασή του να τραγουδήσει στο Μουντιάλ 2022, απαντώντας σε όσους τον επέκριναν που είπε το "ναι".

Σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του, όπως ο Rod Stewart, η Shakira και η Dua Lipa, που αποφάσισαν να απορρίψουν παρόμοιες προτάσεις, ο 48χρονος Άγγλος ποπ σταρ αποφάσισε να εμφανιστεί στην τελετή έναρξης του Παγκόσμιου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Το πρώην μέλος των "Take That" υποστήριξε ότι θα ήταν λάθος να μην εμφανιστεί εξαιτίας των ανησυχιών για τα ανθρώπινα δικαιώματα, επειδή έχει ήδη εμφανιστεί σε χώρες με προβληματικά καθεστώτα.

Σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα "Il Venerdì di Repubblica", ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε για πρώτη φορά για την απόφασή του να δεχτεί την πρόταση, λέγοντας:

"Έχετε αυτό το μικροσκόπιο που λέει "εντάξει, αυτοί είναι οι κακοί, και πρέπει να συσπειρωθούμε εναντίον τους"... Νομίζω ότι η υποκρισία υπάρχει επειδή εφαρμόζουμε αυτή την υπόθεση σε αυτό το μέρος, πρέπει να το εφαρμόσουμε γενικά στον κόσμο. Στη συνέχεια, αν το εφαρμόσουμε γενικά στον κόσμο, κανείς δεν θα μπορεί να πάει πουθενά".

"Θα ήταν υποκριτικό εκ μέρους μου να μην πάω, λόγω των τόπων στους οποίους πηγαίνω", είπε και συνέχισε: "Πιστεύω, επίσης, ότι η αλλαγή θα πάρει πολύ χρόνο. Αυτό που λέμε είναι: "Συμπεριφερθείτε όπως εμείς αλλιώς θα σας απομονώσουμε. Συμπεριφερθείτε όπως εμείς, γιατί το κάνουμε σωστά". Φυσικά, δεν συγχωρώ καμία κατάχρηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων οπουδήποτε. Αλλά, λέγοντας αυτό, αν δεν συγχωρούμε πουθενά τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τότε θα ήταν η συντομότερη περιοδεία που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος: δεν θα μπορούσα να παίξω καν στη δική μου κουζίνα".

Πηγή: news247.gr