Ρονάλντο για Μουντιάλ: «Ονειρεύομαι τελικό Πορτογαλία-Βραζιλία» (vid)

Σε δηλώσεις του ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε πως ονειρεύεται τελικό Μουντιάλ ανάμεσα στη Βραζιλία και την Πορτογαλία.

Ρονάλντο για Μουντιάλ: «Ονειρεύομαι τελικό Πορτογαλία-Βραζιλία» (vid)

Συνέντευξη λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ του Κατάρ παραχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, μιλώντας στο «Live Score» αποκάλυψε πως ονειρεύεται έναν τελικό κόντρα στη Βραζιλία.

Επιπλέον αναφέρθηκε στο ζήτημα του καιρού στο Κατάρ λέγοντας πως προτιμά τη ζέστη, ενώ για το γεγονός ότι το Μουντιάλ πραγματοποιείται στα μέσα της σεζόν δήλωσε πως αποτελεί πρόκληση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον τελικό με Βραζιλία κόντρα στον Κασεμίρο: «Αστειεύομαι με τον Κασεμίρο και του λέω ότι ο τελικός θα είναι Πορτογαλία - Βραζιλία. Ουάου, θα ήταν ένα όνειρο. Κατά τη γνώμη μου θα ήταν ίσως το καλύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Για το ζήτημα του καιρού στο Κατάρ: «Ο καιρός για μένα δεν είναι θέμα. Είμαστε έτοιμοι, ως επαγγελματίες παίκτες μπορούμε να παίξουμε σε οποιαδήποτε συνθήκη, Για μένα θα είναι καλύτερα, γιατί προτιμώ τον ζεστό καιρό, οπότε δεν είναι τεράστιο πρόβλημα».

Για το γεγονός ότι λαμβάνει χώρα στα μέσα της σεζόν: «Είναι ενδιαφέρον που γίνεται στα μέσα της σεζόν, είναι μια πρόκληση, διαφορετική, αλλά κατά τη γνώμη μου πιστεύω ότι θα είναι καλό».

Για το γεγονός ότι θα είναι το 5ο του Μουντιάλ: «Το Μουντιάλ είναι η πιο δύσκολη διοργάνωση στον κόσμο. Το ονειρεύομαι. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο, αλλά τα όνειρα είναι δωρεάν, γι' αυτό και ονειρεύομαι όλη την ώρα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, θα είναι το πέμπτο μου Μουντιάλ».