Χουάνγκ: «Οι συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό μού είπαν να μη φοβάμαι τίποτα στο Μουντιάλ»

Δηλώσεις για την πρόκληση του Μουντιάλ έκανε ο Νοτιοκορεάτης άσος του Ολυμπιακού, Χουάνγκ Ιν-Μπομ.

Χουάνγκ: «Οι συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό μού είπαν να μη φοβάμαι τίποτα στο Μουντιάλ»

«Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια απ' όταν κλήθηκα για πρώτη φορά στην εθνική της Κορέας και έχω ωριμάσει από τότε. Έχω περισσότερη πίστη στον εαυτό μου και εκπληρώνω έναν έναν τους στόχους που έχω θέσει. Θα απολαύσω τη διοργάνωση. Έρχομαι έχοντας παίξει ολόκληρο παιχνίδι πρόσφατα με την ομάδα μου και είμαι κουρασμένος, όμως νομίζω ότι έκανα τη μικρότερη δυνατή απόσταση από την Ελλάδα στο Κατάρ σε σχέση με τους άλλους συμπαίκτες μου στην Εθνική. Eίμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχω παίξει πολλά παιχνίδια με την ομάδα μου έτσι δεν θα έχω προβλήματα", είπε ο άσος του Ολυμπιακού από την Ντόχα, όπου βρίσκεται και προετοιμάζεται με τη Νότια Κορέα για το πρώτο παιχνίδι με την Ουρουγουάη στις 24 Νοεμβρίου.

Ο Χουάνγκ μίλησε και για τη στήριξη των συμπαικτών του: "Οι συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό μου έδωσαν συγχαρητήρια και μού είπαν πως η Κορέα είναι μία ομάδα που αξίζει να στοχεύει στην πρόκριση στη φάση των 16. Είδα μέσα από την αντίδρασή τους πως δεν πρέπει να φοβάμαι".

Για τον Ουί Τζο Χουάνγκ, τόνισε: "Θεωρώ πως θα δείξει καλή εικόνα ξανά, γιατί έχει μεγάλη εμπειρία και έχει ξεπεράσει δυσκολίες. Ό,τι και να λένε είναι ένας παίκτης που έχει προσφέρει πολλά στην Κορέα, η οποία είναι μία εθνική ομάδα που έχει φτάσει μακριά".