Premier League: «Όχι» των ομάδων σε Αργεντινή για αποχώρηση των διεθνών πριν την διακοπή

Οι ομάδες της Premier League δεν σκοπεύουν να κάνουν δεκτό το αίτημα της εθνικής Αργεντινής και να επιτρέψουν στους διεθνείς να χάσουν τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.

Premier League: «Όχι» των ομάδων σε Αργεντινή για αποχώρηση των διεθνών πριν την διακοπή

Το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ εκκινεί στις 20 Νοεμβρίου, με την «Αλμπισελέστε» να «δίνει» το πρώτο της παιχνίδι κόντρα στην Σαουδική Αραβία, δύο ημέρες αργότερα.

Η εθνική Αργεντινής ζήτησε από τις ομάδες της Premier League να επιτρέψουν στους διεθνείς να αποχωρήσουν νωρίτερα και να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα, με σκοπό να ξεκινήσει νωρίτερα η προετοιμασία της.

Οι αγγλικοί σύλλογοι ωστόσο σύμφωνα με την Daily Mail θα απορρίψουν το αίτημα της Αργεντινής, σύμφωνα με το οποίο οι διεθνείς θα έπρεπε να αποχωρήσουν πριν την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος (12-13 Νοεμβρίου).

Αυτή τη στιγμή στην Premier League αγωνίζονται έξι παίκτες της Αργεντινής: οι Εμιλιάνο Μπουεντία και Εμιλιάνο Μαρτίνες στην Άστον Βίλα, Λισάντρο Μαρτίνες και Αλεχάντρο Γκαρνάτσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάν Ρομέρο στην Τότεναμ και Αλέξις Μακ Άλιστερ στην Μπράιτον.