Εκουαδόρ: Κίνδυνος αποκλεισμού από το Μουντιάλ λόγω συμμετοχής του Καστίγιο με πλαστά έγγραφα!

Η συμμετοχή του Μπάιρον Καστίγιο, χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα, στα προκριματικά ματς της Εθνικής ομάδας του Εκουαδόρ ενδέχεται να στοιχίσει στην Εθνική του Εκουαδόρ την συμμετοχή της στο Παγκόσμο Κύπελλο του Κατάρ.

Εκουαδόρ: Κίνδυνος αποκλεισμού από το Μουντιάλ λόγω συμμετοχής του Καστίγιο με πλαστά έγγραφα!

Και τώρα ...τρέχουν στον Ισημερινό!

Τα χαρτιά για την χρησιμοποίηση του Μπάιρον Καστίγιο στην εθνική του Εκουαδόρ αποδεικνύονται πλαστά με αποτέλεσμα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ν. Αμερικής να κινδυνεύει με αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ!

Οι ισχυρισμοί των ιθυνόντων της Χιλής για παράνομη χρησιμοποίηση του Μπάιρον Καστίγιο γιατί δεν κατάγεται από το Εκουαδόρ, αλλά από την Κολομβία επαληθεύνται, κατά πως φαίνεται

Αυτό επιβεβαιώνεται από τα έγγραφα που έφερε στο φως της δημοσιότητας η αγγλική εφημερίδφα «Daily Mail» λίγες ημέρες πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με αυτά ο Καστίγιο επιβεβαίωσε ότι όντως δεν είναι από το Εκουαδόρ, αλλά από την Κολομβία.

Το πραγματικό του όνομα είναι «Μπάιρο Χαβιέρ Καστίγιο Σεγούρα» και όχι Μπάιρον Νταβίντ Καστίγιο Σεγούρα, ενώ γεννήθηκε στο Τουμάκο της Κολομβίας.

Από εκεί έφυγε για το Σαν Λορέντσο του Εκουαδόρ όπου επιχειρηματίας του χορήγησε νέα ταυτότητα για να μπορεί να αγωνίζεται μέχρι και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας!

Παράλληλα, ακόμα και η ημερομηνία γέννησής του είναι λανθασμένη αφού έχει γεννηθεί το 1995 και όχι το 1998 όπως είναι δηλωμένος.

Η εκδίκαση της υπόθεσης είναι προγραμματισμένη για τις 15 Σεπτεμβρίου και φυσικά η απόφαση που θα παρθεί αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού η Χιλή καραδοκεί, ως επιλαχούσα, για να πάρει τη θέση του Εκουαδόρ στο Μουντιάλ.

Όλα αυτά την ώρα που ο Ισημερινός είναι προγραμματισμένο ν' αγωνιστεί στο εναρκτήριο ματς απέναντι στο Κατάρ στις 20 Νοεμβρίου...