«Διαζύγιο» της Αργεντινής με τον Σαμπάολι!

Η αργεντίνικη ομοσπονδία (AFA) τα βρήκε με τον 58χρονο τεχνικό στο θέμα της αποζημίωσης κι έλυσε τη συνεργασία της μαζί του.

«Διαζύγιο» της Αργεντινής με τον Σαμπάολι!

Παρότι όλα έδειχναν ότι ο Χόρχε Σαμπάολι δεν θα το... κουνούσε από τον πάγκο της εθνικής Αργεντινής, εντούτοις την Κυριακή (15/7) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας της Λατινικής Αμερικής (ΑFA) γνωστοποίησε την αποχώρηση του 58χρονου τεχνικού από την τεχνική ηγεσία της «αλμπισελέστε».

Ο λόγος που αρχικά υπήρχαν σοβαρές αμφιβολίες για την ενδεχόμενη αποχώρηση του Σαμπάολι από το προπονητικό πόστο της Αργεντινής ήταν το γεγονός ότι δεσμευόταν με συμβόλαιο, το οποίο μάλιστα προέβλεπε αποζημίωση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ σε περίπτωση απόλυσής του.

Τελικά οι δύο πλευρές τα βρήκαν στο θέμα της αποζημίωσης, η οποία σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες θα είναι στα 2 εκ. ευρώ. Κατά συνέπεια, η θέση του προπονητή της εθνικής Αργεντινής είναι κι επίσημα κενή και το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι ποιος θα είναι ο... τυχερός που θα επιλεγεί προκειμένου να αντικαταστήσει τον Σαμπάολι...