Ο φοβερός διάλογος του Ζλάταν με τον Μπέκαμ

Τι είπαν και τι... στοιχημάτισαν οι δύο ποδοσφαιριστές ενόψει της αυριανής (7/7, 17:00) σύγκρουσης της Σουηδίας με την Αγγλία για τα προημιτελικά του Μουντιάλ.

Ο φοβερός διάλογος του Ζλάταν με τον Μπέκαμ

Οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Ντέιβιντ Μπέκαμ έχουν βρεθεί αντίπαλοι στο παρελθόν φορώντας αμφότεροι τη φανέλα με το εθνόσημο, ωστόσο αύριο (7/7) θα παρακολουθήσουν τις εθνικές ομάδες που εκπροσώπησαν ως απλοί θεατές.

Η σχέση τους, πάντως, δείχνει να είναι ιδιαίτερα φιλική, κάτι που αποδεικνύουν τα εκατέρωθεν πειράγματα στο Instagram, με τον Σουηδό να ζητάει... κέρασμα από τον Μπέκαμ σε περίπτωση νίκης των Σουηδών και τον Άγγλο να του απαντάει καταλλήλως!

Ειδικότερα, ο Μπέκαμ υποσχέθηκε στον Ζλάταν ότι αν κερδίσει η Σουηδία θα πάνε μαζί σε Ικέα για να του αγοράσει ό,τι θέλει για το καινούργιο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Αν όμως κερδίσει η Αγγλία, τότε θα τον πάρει στο Γουέμπλεϊ ώστε να δει ματς φορώντας εμφάνιση των «Τριών Λιονταριών», ενώ θα πρέπει να φάει και fish n chips στο ημίχρονο!

Δείτε εδώ τον σπαρταριστό διάλογο των δύο άσων:

Yo @davidbeckham if @england wins I buy you dinner where ever you want in the world, but if @swemnt wins you buy me what ever I want from @ikeasverige ok?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) στις