Αμφίβολος ο Χάμες ενόψει Αγγλίας

Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα κόντρα στην Σενεγάλη με την συμμετοχή του κόντρα στους Άγγλους να θεωρείται αμφίβολη.

Αμφίβολος ο Χάμες ενόψει Αγγλίας

Η Κολομβία επικράτησε της Σενεγάλης 1-0 και τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου. Η αποχώρηση όμως του Χάμες Ροντρίγκες λόγω τραυματισμού επισκίασε την επιτυχία της χώρας του.

Με τους ''καφετέρος'' να αντιμετωπίζουν την Αγγλία για την φάση των ''16'' ο Πέκερμαν φάνηκε εφησυχαστικός για τον τραυματισμό του Κολομβιανού ποδοσφαιριστή με την συμμετοχή του ωστόσο να κρίνεται την τελευταία στιγμή καθώς δεν έχει ξεπεράσει τελείως τον τραυματισμό του.

Να θυμίσουμε πως και στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Ιαπωνία δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής καθώς αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στο πόδι του.

Για την συμμετοχή του Χάμες πήρε θέση ο Πέκερμαν λέγοντας:

«Δεν ξέρω πολλά πράγματα. Δε μπορώ να πω σε τι κατάσταση ακριβώς είναι αυτή τη στιγμή. Προπονήθηκε κανονικά και παρέμεινε στο προπονητικό για να προετοιμαστεί για φάουλ και πέναλτι. Δεν δείχνει πως αντιμετωπίζει πρόβλημα ωστόσο θα δούμε έως την ημέρα του αγώνα».