«Κόπηκε» τελικά από την Αυστρία ο Σβαμπ

Ο 30χρονος χαφ του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ «κόπηκε» την τελευταία στιγμή από την Εθνική Αυστρίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ τον Μάρτιο.

«Κόπηκε» τελικά από την Αυστρία ο Σβαμπ

«Τσάμπα» η χαρά του Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος προ ημερών είδε το όνομά του στις επιλογές του Φράνκο Φόντα για τα παιχνίδια της Εθνικής Αυστρίας με Σκωτία, Νησιά Φερόε και Δανία που είναι στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ.

Ο 30χρονος χαφ του ΠΑΟΚ ενημερώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/3) ότι τελικά «κόβεται», καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παίκτες που αρχικά είχαν μείνει εκτός λόγω κάποιων περιοριστικών μέτρων των κρατών για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, η Αυστρία έκανε επανεκτίμηση των χωρών που θεωρούνται ως «κόκκινες» και ιδιαιτέρως «επικίνδυνες» για τη μετάδοση του κορονοϊού. Σε αυτές μέχρι και πριν από δύο 24ωρα εντασσόταν το Ηνωμένο Βασίλειο.

Την Δευτέρα (22/3) όμως η Αυστρία το έβγαλε από την κατηγορία των «επικίνδυνων» χωρών και κατά συνέπεια κλήθηκαν αντί του Σβαμπ όλοι όσοι αγωνίζονται σε Αγγλία και Σκωτία.

Ο 30χρονος χαφ θα αναγκαστεί πλέον να δει την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος από την τηλεόραση.