Το σαμποτάζ των ιρανών οπαδών στην Πορτογαλία και ο Ρονάλντο (vid)

Οι οπαδοί του Ιράν κινητοποιήθηκαν προκειμένουνα βοηθήσουν την ομάδα τους να κερδίσει την Πορτογαλία και να βρεθεί στα νοκ άουτ παιχνίδια του Μουντιάλ!

Το σαμποτάζ των ιρανών οπαδών στην Πορτογαλία και ο Ρονάλντο (vid)

Η εθνική ομάδα του Ιράν αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ τους Πορτογάλους σε έναν αγώνα δίχως αύριο για την ομάδα των Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί. Με νίκη θα προκριθούν στην επόμενη φάση αφού θα φτάσουν τους έξι βαθμούς και θα αφήσουν την Πορτογαλία στους τέσσερις, γεγονός που ανάγκασε τους οπαδούς της ομάδας που βρίσκονται στη Ρωσία, να... κινητοποιηθούν!

Οι Ιρανοί πήγαν έξω από το ξενοδοχείο που έχει κατακλύσει η αποστολή της Πορτογαλίας και έκαναν φασαρία προκειμένου να μην αφήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του να κοιμηθούν! Φώναξαν συνθήματα, έκαναν φασαρία με τις βουβουζέλες τους και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να χαλάσουν την ηρεμία των αντιπάλων τους πριν το αποψινό παιχνίδι.

Μάλιστα ο σούπερ σταρ της Πορτογαλίας και της Ρεάλ Μαδρίτης, βγήκε στο παράθυρο και τους παρακάλεσε να κάνουν ησυχία, προκειμένου αυτός και η ομάδα του να μπορέσουν να ξεκουραστούν. «Ησυχία, πρέπει να κοιμηθούμε», τους έλεγε με νοήματα ο Κριστιάνο, όμως εκείνοι συνέχιζαν το... σαμποτάζ απτόητοι!