Ήταν έτοιμοι για «ντου»και έβριζαν εν χορώ τη μάνα του Σαμπάολι (vid)

Τρέχοντας έφυγε ο προπονητής της Αργεντινής από το γήπεδο την ώρα που βίντεο δείχνουν οπαδούς έτοιμους να μπουν στον αγωνιστικό χώρο

Ήταν έτοιμοι για «ντου»και έβριζαν εν χορώ τη μάνα του Σαμπάολι (vid)

Η Αργεντινή γνώρισε βαριά ήττα από την Κροατία, κινδυνεύει με αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Μουντιάλ και ο Χόρχε Σαμπάολι δεν ξέρει που να κρυφτεί.

Οι φίλοι της «αλμπισελέστε» είναι έξαλλοι με τον προπονητή της ομάδας κάτι που φάνηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης με την Κροατία. «Σαμπάολι είσαι πουτ@@@ς γιος, πουτ@@@ η μάνα που σε γέννησε» φώναζαν εν χορώ οι εξαγριωμένοι οπαδοί της Αργεντινής.

Ο 58χρονος τεχνικός αποχώρησε τρέχοντας με το σφύριγμα της λήξης, ενώ οι Αργεντίνοι στις εξέδρες τον έβριζαν. Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε η Ole, κάποιοι από αυτούς ήταν έτοιμοι να κάνουν «ντου».

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Σαμπάολι ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της Αργεντινής, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το αποτέλεσμα κόντρα στην «χρβάτσκα».

«Ζητώ συγνώμη από τους οπαδούς μας. Ειδικά από αυτούς που έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να ταξιδέψουν στην Ρωσία και να δουν την Αργεντινή. Είμαι υπεύθυνος για αυτό το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη δουλειά που θα μπορούσα και πολύ απλά δεν βρήκα τον τρόπο για να τους δώσω αυτό που θα ήθελαν», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα.