«Τέλος» ο Κούπερ για την Αίγυπτο

Η αιγυπτιακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο με τον Αργεντινό τεχνικό.

«Τέλος» ο Κούπερ για την Αίγυπτο

Ο προπονητής της Αιγύπτου Έκτορ Ραούλ Κούπερ, όπως αναφέρουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, θα εγκαταλείψει την εθνική ομάδα μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σύμφωνα με τις αναφορές, η αιγυπτιακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο με τον Αργεντινό τεχνικό μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ. Η απόφαση έγινε γνωστή μετά τον αγώνα της Ρωσίας με την Αίγυπτο (3-1).

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είχε ανακοινωθεί από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου στις 2 Μαρτίου 2015. Μάλιστα, τότε σύμφωνα με την ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αιγύπτου, το συμβόλαιο του Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα ανανεωνόταν μόνο σε περίπτωση που η χώρα της Βορείου Αφρικής κατάφερνε να προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ του 2018. Αυτό έγινε όμως ο επικείμενος αποκλεισμός της ομάδας από την επόμενη φάση σημαίνει και το τέλος της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών.

Ο γεννημένος στις 16 Νοεμβρίου 1955 στην πόλη Τσάμπας, στην Αργεντινή, Ραούλ Κούπερ, διετέλεσε προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης από τον Νοέμβριο του 2009 έως τον Ιανουάριο του 2011, οπότε και υπέβαλε την παραίτησή του.