Ιμπραΐμοβιτς: «Ο Ντεσάν δεν θα έπρεπε να είναι εκεί»!

«Πυρά» από τον Σουηδό στράικερ προς τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γαλλίας για τη μη κλήση του Καρίμ Μπενζεμά στην εθνική.

Ιμπραΐμοβιτς: «Ο Ντεσάν δεν θα έπρεπε να είναι εκεί»!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν δίστασε ποτέ να πει ευθαρσώς τη γνώμη του για οποιοδήποτε θέμα και το επανέλαβε ως σχολιαστής για το τηλεοπτικό δίκτυο Bein Sports. Ο Σουηδός σταρ των Λ.Α. Γκάλαξι σχολίασε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο την απόφαση του Ντιντιέ Ντεσάν να μην καλέσει τον Καρίμ Μπενζεμά στη γαλλική αποστολή του Μουντιάλ, τονίζοντας ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "τρικολόρ" είναι αυτός που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στη Ρωσία για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη!

«Δεν είναι λογικό που ο Μπενζεμά δεν βρίσκεται στην εθνική ομάδα. Είναι από τους καλύτερους του κόσμου. Κατέκτησε το Champions League, παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στην Εθνική δεν έχει να κάνει με ποδοσφαιρικούς λόγους. Αν ο προπονητής πήρε αυτή την απόφαση θεωρώντας ότι δεν είναι αρκετά καλός για να βρίσκεται στην Εθνική, τότε ο προπονητής είναι αυτός που δεν πρέπει να είναι εκεί. Αλλά ο Μπενζεμά θα έπρεπε να είναι. Τόσο απλά. Το βρίσκω ηλίθιο που δεν είναι εκεί. Για να κερδίσεις, θες νικητές και ο Μπενζεμά είναι νικητής», είπε χαρακτηριστικά ο Ζλάταν.

Δείτε εδώ το σχόλιο του «Ίμπρα»: