Μουντιάλ 2018: Ηγέτης της Βραζιλίας ο Νεϊμάρ στην επιστροφή του (vid)

Η Βραζιλία αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση την Κροατία την οποία κέρδισε με 2-0. Σκόρερ χρίστηκαν οι «αλλαγές», Νεϊμάρ και Φιρμίνιο.

Μουντιάλ 2018: Ηγέτης της Βραζιλίας ο Νεϊμάρ στην επιστροφή του (vid)

Η «Σελεσάο» έδωσε ένα δυνατό φιλικό κόντρα στην Κροατία ενόψει του Μουντιάλ 2018. Η Βραζιλία επικράτησε με 2-0 της Κροατίας στην επιστροφή του Νεϊμάρ στα γήπεδα. Ο Βραζιλιάνος σταρ άνοιξε το σκορ στο 69' έχοντας περάσει ως αλλαγή λίγα λεπτά πριν. Ο Φιρμίνιο διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Στο πρώτο ημίχρονο το μόνο που δούλευε καλά για την Βραζιλία ήταν η άμυνα. Το κέντρο δεν είχε βρει τον συνδετικό κρίκο με την επίθεση με αποτέλεσμα να μην γίνεται αρεστή στον κόσμο η εμφάνιση της ομάδας. Όλα όμως άλλαξαν μετά την ανάπαυλα.

Ο Νεϊμάρ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και λίγο μετά πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ ανοίγοντας το σκορ για την Βραζιλία. Ο σταρ της Παρί άλλαξε όλη την νοοτροπία της ομάδας με αποτέλεσμα η γενική εικόνα της Βραζιλίας να είναι αρκετά καλή.

Ο Φιρμίνιο επέστρεψε στο Άνφιλντ αυτήν την φορά με τα χρώματα της «Σελεσάο» παίρνοντας το χειροκρότημα από τον κόσμο. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ πέτυχε το δεύτερο τέρμα της Βραζιλίας στις καθυστερήσεις του αγώνα κλειδώνοντας έτσι την νίκη.