Μουντιάλ 2018: Φιλικές ισοπαλίες ενόψει Μουντιάλ

Τρεις φιλικές αναμετρήσεις διεξήχθησαν χθες (31/5) ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου με απολογισμό 3 ισοπαλίες και μάλιστα οι δύο χωρίς γκολ.

Μουντιάλ 2018: Φιλικές ισοπαλίες ενόψει Μουντιάλ

Δράση των Εθνικών ομάδων είχαμε χθες (31/5), με τις φιλικές αναμετρήσεις, Λουξεμβούργο-Σενεγάλη, Μαρόκο-Ουκρανία και Σλοβακία-Ολλανδία.

Η μοναδική αναμέτρηση που είχαμε γκολ ήταν αυτή στην Τρνάβα ανάμεσα σε Σλοβακία και Ολλανδία. Οι Σλοβάκοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 8' με κεφαλιά του Νέμετς, ενώ είχαν και δοκάρι στο 27' σε σουτ του Κούτσκα.

Στη συνέχεια, οι Ολλανδοί ισορρόπησαν το ματς, πήραν κατοχή μπάλας και δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ με κορυφαία τους στιγμή στο πρώτο ημίχρονο την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέμφις Ντεπάι με τον Σλοβάκο τερματοφύλακα να του αρνείται το γκολ.

Στο δεύτερο σκέλος της αναμέτρησης, η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν, είχε τα ηνία και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 59' με τον Κουίνσι Προμές. Η συνέχεια του ματς ήταν μοιρασμένη από άποψη κατοχής μπάλας αλλά και ευκαιριών κι έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 1-1.

Στις υπόλοιπες δύο αναμετρήσεις, το θέαμα αλλά και το αποτέλεσμα ήταν «φτωχό» με τον δείκτη του σκορ να μένει στο 0 και στις δύο περιπτώσεις.

Οι προπονητές των ομάδων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μερικά νέα σχήματα αλλά και παίκτες, κι έτσι καμία από τις τέσσερις ομάδες, δεν έδειξε το κάτι παραπάνω ώστε να καταφέρει να πάρει τη νίκη.