Ο Σέρχιο Ράμος τραγουδάει για το Μουντιάλ (vid)

Όλος ο πλανήτης τον καταριέται, όμως ο Ράμος το έριξε στο τραγούδι

Ο Σέρχιο Ράμος τραγουδάει για το Μουντιάλ (vid)

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει δεχθεί... κατάρες για το μαρκάρισμα του στον Μοχάμεντ Σαλάχ το οποίο έθεσε τον επιθετικό της Αιγύπτου εκτός του τελικού του Champions League, όμως αυτό δεν τον πτοεί καθόλου.

Οι Αιγύπτιοι στις προσευχές τους εύχονται όλα τα άσχημα στον Ισπανό αμυντικό. Οι ποδοσφαιρόφιλοι ανά τον πλανήτη που περίμεναν να δουν τον Σαλάχ στον τελικό του Champions League, το ίδιο.

Ο Σέρχιο Ράμος έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής στον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ, αφού ένα μαρκάρισμά του στον επιθετικό των «κόκκινων» άλλαξε όλη τη ροή του αγώνα.

Πάντως ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης δε δείχνει να... μασάει από τα σχόλια των χρηστών του ίντερνετ που έχουν πέσει να τον «φάνε» και συνεχίζει κανονικά τις δραστηριότητές του. Ο ισπανός αμυντικός συμμετέχει σε ένα βίντεο κλιπ που γυρίζεται ενόψει του Μουντιάλ του 2018 και πόσταρε στο instagram ένα βίντεο που αναδεικνύει τις... καλλιτεχνικές του ευαισθησίες. Φυσικά, στα σχόλια γίνεται ο κακός χαμός...