Ολυμπιακός: Φορτούνης, η (πραγματική) επιστροφή!

Το καλύτερο παιχνίδι του μετά τον τραυματισμό του έκανε με τον ΠΑΟΚ ο Κώστας Φορτούνης.

Ολυμπιακός: Φορτούνης, η (πραγματική) επιστροφή!

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ξανά εδώ! Αυτή τη φορά πάρα πολύ κοντά (και σε ορισμένες στιγμές απολύτως) στον αγωνιστικό εαυτό που είχε πριν από τον περσινό πολύ σοβαρό τραυματισμό του. Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει με μεγάλη ικανοποίηση τον διεθνή άσο να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Φορτούνης έκανε την καλύτερη εμφάνιση από τότε που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση. Ήταν αληθινός ηγέτης της ομάδας και την «έσπρωξε» στην πρόκριση.

Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, στη θέση του Μπουχαλάκη, έδειξε αποφασισμένος να γίνει εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης. Η κάθετη πάσα του, από την οποία δημιουργήθηκε η μεγάλη ευκαιρία του Μασούρα, ήταν το πιο σαφές δείγμα για όσα θα ακολουθούσαν στο δεύτερο μέρος.

Τότε που ο Φορτούνης ακολούθησε πλήρως τις εντολές του Μαρτίνς, βοήθησε πάρα πολύ στην πίεση που άσκησε ο Ολυμπιακός, στην οργάνωση του παιχνιδιού, ενώ ήταν καθοριστικός σε αρκετές επικίνδυνες φάσεις, με αποκορύφωμα την ενέργειά του στο δεύτερο γκολ.

Τότε που μπήκε αστραπιαία στον αγωνιστικό χώρο μετά το νεύμα διαιτητή και τέταρτου, αιφνιδίασε τον Γιαννούλη και τους άλλους παίκτες του ΠΑΟΚ και ξεκίνησε τη φάση για τον Καμαρά, ο οποίος την ολοκλήρωσε με επιτυχία, σφραγίζοντας την πρόκριση...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο σημερινό «ΦΩΣ» (26/6) με ένα κλικ!