Αυτή που έπαιξε σαν μεγάλη ομάδα πέρασε!

Η εικόνα στο γήπεδο δεν λέει ψέματα και η αλήθεια είναι ότι η ομάδα που έπαιξε σαν πραγματικά μεγάλη χθες βράδυ ήταν αυτή που πήρε και το εισιτήριο για τον τελικό.

Αυτή που έπαιξε σαν μεγάλη ομάδα πέρασε!

Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη αποδόθηκε χθες (24/6) βράδυ στο άδειο από φιλάθλους «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καθώς η ανώτερη ομάδα ήταν αυτή που πέρασε στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου και θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Η εικόνα στο γήπεδο δεν λέει ψέματα και η αλήθεια είναι ότι η ομάδα που έπαιξε σαν πραγματικά μεγάλη χθες βράδυ ήταν αυτή που πήρε και το εισιτήριο για τον τελικό.

Υπάρχει βέβαια και η λαϊκή ρήση περί του σκοπού που αγιάζει τα μέσα. Δεν είχε άλλωστε διαφορετικό τρόπο προσέγγισης του αγώνα ο ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός είναι εμφανέστατα η καλύτερη ομάδα από τις δύο την τρέχουσα σεζόν, κάτι που έχει αποδειχθεί επανειλημμένως.

Από τα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα ήταν προφανές ότι ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε στο Φάληρο για να παίξει… κλεφτοπόλεμο. Διπλή ζώνη άμυνας και αν βρεθεί η ευκαιρία για μια γρήγορη αντεπίθεση, έχει καλώς. Ήταν ο μόνος τρόπος για να κλείσει το ποιοτικό χάσμα που χωρίζει τις δύο ομάδες, μεγιστοποιώντας τις πιθανότητες των Θεσσαλονικέων για πρόκριση.

Και στο πρώτο μισάωρο του ματς η ομάδα του (αποδιοπομπαίου τράγου φέτος για τις συνεχόμενες αποτυχίες του ΠΑΟΚ σε όλους τους θεσμούς) Αμπέλ Φερέιρα πέτυχε τον σκοπό της. Αλλά μέχρις εκεί...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο σημερινό «ΦΩΣ» (25/6) με ένα κλικ!