Κριτική παικτών Ολυμπιακού: Στην πρώτη γραμμή Φορτούνης, Καμαρά και Σα

Οι Ζοσέ Σα, Μαντί Καμαρά και Κώστας Φορτούνης ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της πρόκρισης του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ.

Κριτική παικτών Ολυμπιακού: Στην πρώτη γραμμή Φορτούνης, Καμαρά και Σα

ΣΑ: Έχει σημαντικό μερίδιο από την πρόκριση. Μπορεί στο δεύτερο ημίχρονο να είχε μία άστοχη έξοδο, αλλά στο 83’ έκανε την απόκρουση του αγώνα στην κεφαλιά του Βαρέλα και κράτησε το 1-0. Το ίδιο έπραξε και στο 89’ στο πλασέ του Σφιντέρσκι λίγο μετά το 2-0.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Πολύ καλός ο Ομάρ που από δύο κακές τελικές προσπάθειες του Ελ Αραμπί δεν κατάφερε να «γράψει» ασίστ. Σε γενικές γραμμές δείχνει ότι έχει αστείρευτες δυνάμεις και απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι μπορεί να μην έχει ανανεώσει, αλλά είναι ο ορισμός του αρχηγού!

ΣΕΜΕΔΟ: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα ούτε με τον Άκπομ, ούτε με τον Σφιντέρσκι. Ακόμα και σε μια-δυο προσπάθειες που πήγε προς την πλευρά του Λημνιού για να καλύψει το κενό που πήγε να δημιουργηθεί. Αρχοντικός ο Πορτογάλος...

ΜΠΑ: Πολύ καλός ο Σενεγαλέζος σε ακόμη ένα ματς. Απέδειξε για ακόμη μία φορά για ποιο λόγο ο Μαρτίνς δεν θέλει με τίποτα να τον χάσει. Είχε ένα – δύο σωτήρια τάκλιν προτού γίνει ο ΠΑΟΚ απειλητικός.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Μπορεί να μην είναι ο Τσιμίκας προ καραντίνας, αλλά από τα δικά του πόδια λίγο έλειψε στο 43’ να χριστεί σκόρερ ο Μασούρας. Αρκετά καλό βαθμό παίρνει ο 24χρονος μπακ.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Είχε κάποια προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όσο περνούσε ο καιρός, ολοένα και περισσότερο έβρισκε τα πατήματά του. Είχε μία αξιοπρεπέστατη παρουσία.
ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: «Θυσιάστηκε» στο 42’ για να μπει ο Φορτούνης και να γίνει πιο επιθετικός ο Ολυμπιακός. Δεν βρέθηκε σε τόσο καλή μέρα ο Κρητικός χαφ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν αρνητικός.

ΚΑΜΑΡΑ: Η είδηση πλέον θα είναι μόνο αν δεν βάζει γκολ ή δεν δίνει ασίστ! Κόντρα στον ΠΑΟΚ έδωσε και ασίστ, πέτυχε και το δεύτερο γκολ που «κλείδωσε» την πρόκριση. Με μία λέξη; Μοναδικός! Ο κορυφαίος του ματς.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Στο 43’ είχε μία τεράστια χαμένη φάση, όπως και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 65’ εξιλεώθηκε, αφού κυνήγησε την μπαλιά του Καμαρά και με κεφαλιά έγραψε το 1-0, ανοίγοντας το δρόμο προς την πρόκριση. Έκανε μπόλικη δουλειά ακόμα και στο ανασταλτικό κομμάτι

ΛΟΒΕΡΑ: Είχε κάποια καλά διαστήματα, αλλά και κάποια άλλα που χανόταν. Αντικαταστάθηκε στο 46’ από τον Ραντζέλοβιτς, δίχως να πιάσει τα στάνταρ απόδοσης που έπιασε με τον Παναθηναϊκό.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με κεφαλιές στο 35’ και στο 59’, αλλά και τη μεγάλη ευκαιρία στο 83’ για να πετύχει το 2-0, αμέσως μετά την εντυπωσιακή απόκρουση του Σα στην κεφαλιά του Βαρέλα. Μπορεί να μην σκόραρε, αλλά έκανε άλλα πράγματα, εξίσου σημαντικά, στο γήπεδο.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Μπήκε στο ματς στο 42’ και άλλαξε προς το καλύτερο το πρόσωπο του Ολυμπιακού. Είχε συμμετοχή στο δεύτερο γκολ, ενώ σε γενικές γραμμές έδειξε ότι πατούσε πολύ καλύτερα σε σχέση με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ήταν από τους πρωταγωνιστές της πρόκρισης.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Μπήκε στο 46’ αντί του Λοβέρα και ταλαιπώρησε αρκετά τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ με την ταχύτητά του.

ΚΑΦΟΥ: Μπήκε για να «δέσει» ακόμα περισσότερο τον άξονα της μεσαίας γραμμής και τα κατάφερε μια χαρά.

ΧΑΣΑΝ: Μπήκε στο 88’ και δεν μπορεί να κριθεί.