Αγνοείται η επιτροπή της ΕΠΟ που έχει αποφασίσει για το πρωτόκολλο

Απίστευτο σκηνικό στην καθιερωμένη σύσκεψη για τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ με τον Κώστα Καραπαπά να ρωτά και την ΕΠΟ να αδυνατεί να απαντήσει

Αγνοείται η επιτροπή της ΕΠΟ που έχει αποφασίσει για το πρωτόκολλο

Σκηνές απείρου κάλους και...ανοργανωσιάς στην καθιερωμένη πρωινή σύσκεψη για τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος ζήτησε από τον παρατηρητή να μάθε τι ισχύει για το πρωτόκολλο υγείας και πως είχε ενημερωθεί ο Ολυμπιακός ως γηπεδούχος ομάδα. Προηγήθηκε τις προηγούμενες ημέρες επιστολή του Ολυμπιακού καθώς δεν είχε πάρει από την ΕΠΟ το υγειονομικό πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθήσουν οι ομάδες που θα αγωνιστούν στους ημιτελικούς του Κυπέλλου.

Ο παρατηρητής της ΕΠΟ παραδέχθηκε ότι δεν είχε ενημερωθεί ο Ολυμπιακός και ότι η ΕΠΟ ενημέρωσε σχετικά την αστυνομία. Ο Κώστας Καραπαπάς αντέδρασε λέγοντας ότι και ο Ολυμπιακός από την αστυνομία έμαθε τι θα ισχύσει αλλά επισήμανε ότι όφειλε να ενημερώσει η διοργανώτρια όπως ακριβώς πράττει στο πρωτάθλημα η Super League.

Στη συνέχεια, ο κ. Καραπαπάς ζήτησε να μάθει ποια επιτροπή πήρε απόφαση σχετικά με το πρωτόκολλο. Αν δηλαδή επρόκειτο για απόφαση της εκτελεστικής, της επιτροπής Κυπέλλου, της επιτροπής εκτάκτων θεμάτων ή κάποιας άλλη επιτροπής. Μόνο που απάντηση δεν πήρε ποτέ. Προφανώς διότι δεν υπάρχει απόφαση κάποια επιτροπής.