Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Η προσπάθεια του Βαλμπουενά και η υποψηφιότητα Λοβέρα

Ο Ματιέ Βαλμπουενά τα κατάφερε και είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Μάξι Λοβέρα είναι υποψήφιος για την ενδεκάδα.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Η προσπάθεια του Βαλμπουενά και η υποψηφιότητα Λοβέρα

Η μεγάλη αγωνία όλων στον Ολυμπιακό είναι αν ο Ματιέ Βαλμπουενά θα προλάβαινε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Από την περασμένη Πέμπτη όταν και ένιωσε τη σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο ξεκίνησε ένας πραγματικός αγώνας δρόμου για τον Γάλλο. Ο ίδιος έχει δουλέψει πολύ όλες αυτές τις ημέρες και έχει παλέψει για να προλάβει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς. Το θέμα, όμως, είναι αν ο παίκτης βρίσκεται στην κατάσταση που του επιτρέπει να παίξει κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν ο 36χρονος μεσοεπιθετικός εμφανιστεί στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Έτοιμος για κάτι τέτοιο δεν είναι ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της φετινής ομάδας. Από την άλλη, όμως, μερικές ώρες πριν το παιχνίδι θα κάνει ένα τεστ προκειμένου να φανεί αν θα καθίσει και στον πάγκο κάτι που μοιάζει το πιθανότερο και μάλιστα μπορεί να πάρει και χρόνο ως αλλαγή αν χρειαστεί.

Τι γίνεται όμως με το κενό που δημιουργείται στην ενδεκάδα; Ο Μάξι Λοβέρα έχει κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Το παραδέχτηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς πως ο Αργεντινός ήταν πολύ καλός στο νικηφόρο ντέρμπι. Από την άλλη υπάρχει πάντα ο Κώστας Φορτούνης που μπορεί να μην εντυπωσίασε με τους «πράσινους», αλλά είναι ένας παίκτης στον οποίο υπολογίζει ο 49χρονος κόουτς.

Απ' όσα έγιναν στην προπόνηση της Τρίτης ο Μάξι Λοβέρα είναι αυτός που φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο για την ενδεκάδα. Ο Αργεντινός έχει κερδίσει πολλούς πόντους τόσο από την εμφάνιση του στο ντέρμπι όσο και από τη γενικότερη εικόνα του στις προπονήσεις.