Θέλει και το Κύπελλο ο Ολυμπιακός, δεν αλλάζει ενδεκάδα ο Μαρτίνς!

Ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν υποτιμάει το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά θέλει να πάρει το τρόπαιο και γι' αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να αλλάξει κάτι στην ενδεκάδα.

Θέλει και το Κύπελλο ο Ολυμπιακός, δεν αλλάζει ενδεκάδα ο Μαρτίνς!

Για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι να διατηρήσει το αήττητο, διότι η κατάκτηση του τίτλου έχει «κλειδώσει» και δεν μπορεί να αλλάξει. Οι Πειραιώτες παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο όλη τη σεζόν και έχοντας σταθερότητα είναι οι κυρίαρχοι εντός συνόρων.

Από την άλλη, όμως, υπάρχει και το Κύπελλο Ελλάδας, ένας θεσμός που δεν μπορεί να περάσει σε δεύτερη μοίρα και ο Ολυμπιακός θέλει να έχει παρουσία στον τελικό. Οι Πειραιώτες δεν θέλουν να αφήσουν στην άκρη αυτόν τον τίτλο και ιστορικά είναι ένας σύλλογος που διεκδικεί τα πάντα. Κάπως έτσι αντιμετωπίζουν στο μεγάλο λιμάνι το Κύπελλο και φυσικά η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντική.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει μέχρι τώρα ένα εξαιρετικό πρόσωπο, αλλά αυτό το ματς είναι διαφορετικό. Υπάρχει η ήττα στο πρώτο παιχνίδι με σκορ 3-2 που υποχρεώνει τον Ολυμπιακό να ψάξει γκολ και να μη δεχθεί. Είναι νοκ άουτ ματς και οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές για τους Πειραιώτες.

Στον Ρέντη έχουν ήδη στραμμένη την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς και ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει τα πλάνα του για αυτό το σημαντικό ματς. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν σκοπεύει να αλλάξει κάτι σε σχέση με αυτά που έχουμε δει στα τρία πρώτα ματς των πλέι οφ.

Επί της ουσίας ο Μαρτίνς το μόνο πράγμα που περιμένει είναι να μάθει αν θα έχει τον Βαλμπουενά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν φαίνεται πως θα αλλάξει κάτι και πηγαίνουμε σε ένα σχήμα με τους Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Μασούρα και Ελ Αραμπί.