Σκληρή ανακοίνωση Άρη: «Μόνο με κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ - Γραμμένε, σταμάτα επιτέλους!»

Ανακοίνωση-φωτιά κατά της ΕΠΟ και του Βαγγέλη Γραμμένου εξέδωσε την Παρασκευή (19/6) η ΠΑΕ Άρης, ζητώντας τη μετάθεση του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Σκληρή ανακοίνωση Άρη: «Μόνο με κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ - Γραμμένε, σταμάτα επιτέλους!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Οι ''μάσκες'' έπεσαν σήμερα και αποκαλύφθηκαν οι πραγματικές προθέσεις της ΕΠΟ και του προέδρου της Ευάγγελου Γραμμένου.

Σήμερα η ''ΕΠΟ της εξυγίανσης'' κατέλυσε κάθε έννοια ισονομίας και δημοκρατίας με την απόφασή της να διεξαχθεί χωρίς κόσμο ο αγώνας ρεβάνς του Κυπέλλου.

Πλέον είναι ξεκάθαρο σε όλους μας ότι η ΕΠΟ και ο Βορειοελλαδίτης πρόεδρός της λειτουργούν κατόπιν ''εντολών'' που δέχονται από ''άνωθεν''.

Οι δικαιολογίες που επικαλούνται είναι αβάσιμες και προσχηματικές. Από τη στιγμή που ο πρώτος αγώνας με την ΑΕΚ διεξήχθη παρουσία κόσμου, η ΠΑΕ Άρης απαιτεί και η ρεβάνς να γίνει επί ίσοις όροις. Με κόσμο. Αυτό είναι το δίκαιο.

Αν δεν μπορεί να εφαρμοστεί την προσεχή Τετάρτη, τότε απαιτούμε από την ΕΠΟ να μεταθέσει τη ρεβάνς σε ημέρα που… κατά την κρίση της θα μπορεί να επιτραπεί η παρουσία κόσμου. Ο αγώνας της προσεχούς Τετάρτης πρέπει να αναβληθεί (εφόσον, φυσικά, της το επιτρέψουν τα ''αφεντικά'' της).

Κοροϊδία και ανοχή, τέλος. Μέχρι εδώ ήταν. Βαγγέλη Γραμμένε, σταμάτα πια να εξυπηρετείς συγκεκριμένα συμφέροντα. Σε βλέπει όλη η Ελλάδα…».