Κύπελλο Ελλάδος: Επ' αόριστον αναβολή στα ημιτελικά

Την απόφαση να αναβληθούν επ’ αόριστον οι επαναληπτικοί ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας, λόγω κορονοϊου, πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. 

Κύπελλο Ελλάδος: Επ' αόριστον αναβολή στα ημιτελικά

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στην τηλεδιάσκεψη που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης (9/4), προχώρησε και με την... βούλα στην επ' αόριστον αναβολή των επαναληπτικών ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος λόγω του κορονοϊού.

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε, ότι οι αγώνες ρεβάνς Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ και Άρη - ΑΕΚ ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το διήμερο 22-23 Απριλίου, την ώρα που τουλάχιστον ως τις 27 Απριλίου υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας και λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό που είχε διεξαχθεί στην Τούμπα είχε βρει νικητή τον "Δικέφαλο του Βορρά" με 3-2, ενώ στον άλλο ημιτελικό η ΑΕΚ είχε αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό καθώς είχε επικρατήσει με 2-1 του Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Έτσι λοιπόν, θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι σε επόμενη συνεδρίαση θα αναβληθεί και ο τελικός του Κυπέλλου που είναι προγραμματισμένος για τις 23/5.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-2: Τα highlights της Τούμπας

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Πέλκας (81’ Ροντρίγκο), Ελ Καντουρί (79’ Λημνιός), Μπίσεσβαρ (89’ Εσίτι), Ακπόμ.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ελαμπντελαουί (71’ Γκασπάρ), Σεμέδο, Σισέ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Καμαρά (86’ Ελ Αραμπί), Βαλμπουενά, Μασούρας (77’ Ραντζέλοβιτς), Χασάν.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-2: Δεν άξιζε να χάσει, μπορεί να περάσει (highlights)

ΑΕΚ - Άρης 2-1: Προβάδισμα τελικού, με εισβολές, ξυλοδαρμούς και διακοπές! (highlights)

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι, Βέρντε (75΄ Κλωναρίδης), Μάνταλος, Λιβάγια, Αραούχο (88΄ Χριστόπουλος).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Ρόουζ, Κόρχουτ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Σάσα, Ματίγια, Λάρσον (68΄ Ούγκο Σόουζα), Φετφατζίδης (53΄ Αμπού Μπα), Μπρούνο Γκάμα (90+5΄ Ντιγκινί), Ιντέγε.