ΑΕΚ - Άρης 2-1: Προβάδισμα τελικού, με εισβολές, ξυλοδαρμούς και διακοπές! (highlights)

Η ΑΕΚ νίκησε 2-1 τον Άρη στο ΟΑΚΑ, στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου, σε ένα παιχνίδι που αμαυρώθηκε από εισβολές σε αποδυτήρια και αγωνιστικό, τον ξυλοδαρμό του Θόδωρου Καρυπίδη και του γυμναστή του Άρη και συνολική διακοπή 33 λεπτών!

ΑΕΚ - Άρης 2-1: Προβάδισμα τελικού, με εισβολές, ξυλοδαρμούς και διακοπές! (highlights)

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στα τέλη Απριλίου, θα κριθεί η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, με την ΑΕΚ ωστόσο να ανακτά προβάδισμα μετά το 2-1 στο πρώτο ματς.

Οι Μάνταλος (8΄), Βράνιες (58΄) πέτυχαν τα γκολ των νικητών, ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μπρούνο Γκάμα με πέναλτι στο 11'.

Νωρίτερα (3') ο Αραούχο είχε δοκάρι, ενώ ο Άρης ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ματίγια με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 50'.

Γιώργος Σκαρτάδος: Ψήνει σουβλάκια έξω από την Τούμπα (pics)

Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς άντεξαν και διατηρούν στο ακέραιο τις ελπίδες τους, ενόψει της ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης», που θα γίνει μετά από 1,5 μήνα!

Σημειώνεται ότι το β' ημίχρονο ξεκίνησε με 27 λεπτά καθυστέρησης, λόγω επεισοδίων στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, ενώ μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ ο πάγκος και ο γυμναστής των φιλοξενούμενων δέχθηκαν επίθεση, με αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς για επιπλέον έξι λεπτά.

Διαιτητής: Ντίας (Πορτογαλία)

Κίτρινες: Βράνιες, Κρίστιτσιτς – Ιντέγε, Σάσα, Μπα, Κουέστα

Κόκκινη: Ματίγια (50΄)

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι, Βέρντε (75΄ Κλωναρίδης), Μάνταλος, Λιβάγια, Αραούχο (88΄ Χριστόπουλος)

ΑΡΗΣ (Μίκαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Κόρχουτ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Σάσα, Ματίγια, Λάρσον (68΄ Ούγκο Σόουζα), Φετφατζίδης (53΄ Αμπού Μπα), Μπρούνο Γκάμα (90+5΄ Ντιγκινί), Ιντέγε

ΑΕΚ - Άρης: Εισβολή Μελισσανίδη στα αποδυτήρια - ξυλοδαρμός Καρυπίδη!

ΑΕΚ - Άρης: Εισβολή και επίθεση στον πάγκο και στον γυμναστή του Άρη μετά το 2-1 (pics - vid)