Κριτική παικτών: Σούπερ Καμαρά στο α’ μέρος, υπόκλιση σε Βαλμπουενά

Ο Ματιέ Βαλμπουενά σε ακόμη ένα ματς ήταν να "τον πιεις στο ποτήρι". Εκρηκτικός ο Καμαρά στο πρώτο 45λεπτο. Κριτική παικτών από τον Αλέξη Βιρβίλη.

 Κριτική παικτών: Σούπερ Καμαρά στο α’ μέρος, υπόκλιση σε Βαλμπουενά

ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Το πρώτο του μεγάλο ματς στα 17 του χρόνια έδωσε ο Τζολάκης. Δεν έφερε ευθύνη στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, στο πέναλτι – γκολ του Πέλκα επίσης δεν έφταιγε, ενώ στο 2-2 του «Δικεφάλου» δεν είχε καθαρό οπτικό πεδίο και άργησε να πέσει.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Λίγα πράγματα από τον Ομάρ στο δημιουργικό κομμάτι. Ανασταλτικά δεν είχε μπελάδες, αλλά σίγουρα θα περίμενε ο Μαρτίνς να έπαιρνε περισσότερες πρωτοβουλίες. Αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων.

ΣΕΜΕΔΟ: Έκανε το πέναλτι για το 3-2 του ΠΑΟΚ, όμως, σε γενικές γραμμές «καθάρισε» όλες τις φάσεις που δημιουργήθηκαν στο δικό του πεδίο δράσης.

ΣΙΣΕ: Θα έχει να το λέει ότι στην Τούμπα τού παρουσιάστηκαν τέσσερις κλασικές ευκαιρίες και δεν κατάφερε να σκοράρει, σημαδεύοντας σε μία εξ αυτών το δοκάρι. Εκνευρίστηκε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο και για αυτό το λόγο κάποια στιγμή έχασε τη συγκέντρωσή του. Προς το τέλος του αγώνα ήταν πιο συγκεντρωμένος.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, έδωσε την ασίστ στον Γκιγιέρμε για το 0-2 και από τα πόδια του προκλήθηκαν αρκετές ζημιές στην «ασπρόμαυρη» άμυνα. Στο δεύτερο μέρος δεν ήταν το ίδιο εκρηκτικός όπως στο πρώτο 45λεπτο.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Ο Βραζιλιάνος χαφ μετά τη ματσάρα που έκανε στο Λονδίνο, έριξε κατακόρυφα την απόδοσή του στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος και ειδικά στο τελευταίο 20λεπτο πήρε αρκετά μέτρα στο γήπεδο.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Μακριά από τον καλό του εαυτό ο Κρητικός χαφ, ο οποίος έδειξε από κάποιο σημείο και μετά να μην έχει φρεσκάδα στα τρεξίματά του.

ΚΑΜΑΡΑ: Εντυπωσιακός στο πρώτο ημίχρονο, ήταν όλη η μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, αλλά ώρες-ώρες έδειχνε απελπιστικά μόνος στα χαφ. Στην επανάληψη δεν μπήκε καλά και κάποια στιγμή άρχισε να ξεμένει από βενζίνη.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Είχε την ασίστ στο γκολ του Χασάν για το 0-1 και αν οι συμπαίκτες του ήταν πιο προσεκτικοί στα φοβερά χτυπήματά του στα «στημένα», τότε το… κοντέρ θα είχε γράψει και άλλες ασίστ. Στο δεύτερο μέρος έπαιξε σαν να ήταν Ολυμπιακός από μικρό παιδί. Μια βαθιά υπόκλιση στο μεγαλείο του… Δεν μάσησε στις πολλές κλοτσιές που δέχτηκε από τους γηπεδούχους και κυρίως τον Γιαννούλη.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα ο Έλληνας εξτρέμ, αλλά δεν πέρασε και πολλές φορές η μπάλα από τη δεξιά πλευρά. Γενικώς ο Ολυμπιακός στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κινήθηκε κυρίως από την αριστερή πλευρά με Τσιμίκα – Βαλμπουενά.

ΧΑΣΑΝ: Ήταν ο σκόρερ του Ολυμπιακού στο 0-1, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη μία και μοναδική φάση στην οποία ήταν πρωταγωνιστής, αλλά στη συνέχεια δεν τροφοδοτήθηκε όπως θα έπρεπε.

ΓΚΑΣΠΑΡ: Μπήκε αντί του Ομάρ, αλλά δεν βοήθησε ιδιαίτερα.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Κέρδισε την αποβολή του προκλητικού (κυρίως με τον Βαλμπουενά) Γιαννούλη και αναστάτωσε με την ταχύτητά του την άμυνα του ΠΑΟΚ. Απλώς είχε ημιτελείς προσπάθειες.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μπήκε αμέσως μετά την αποβολή του Γιαννούλη, χωρίς ωστόσο να φανεί ιδιαίτερα. Όχι επειδή έφταιγε εκείνος, αλλά επειδή δεν τροφοδοτήθηκε.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-2: Δεν άξιζε να χάσει, μπορεί να περάσει

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-2: Τα 5 γκολ της αναμέτρησης στην Τούμπα