ΠΑΟΚ: Από 15 μέχρι 150 ευρώ τα εισιτήρια με Ολυμπιακό! (pic)

Τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας έκανε γνωστές ο ΠΑΟΚ. Από 15 ευρώ το φθηνότερο, στα 150 ευρώ το πιο ακριβό.

ΠΑΟΚ: Από 15 μέχρι 150 ευρώ τα εισιτήρια με Ολυμπιακό! (pic)

Τον Ολυμπιακό υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (4/3, 21:30) ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο πλαίσιο αυτό η «απρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης και τις τιμές των εισιτηρίων της... ρεβάνς του αγώνα της περασμένης Κυριακής (23/2) για την Super League 1, που είχε βρει νικητές τους «ερυθρόλευκους» (1-0).

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τρίτη (03.03) στις 09:00 ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας την Τετάρτη (04.03, 21:30), μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δικεφάλου αλλά και μέσω του www.ticketmaster.gr.

Κανάλια Πώλησης Εισιτηρίων

Λόγω του περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων εισιτηρίων δεν θα πωλούνται εισιτήρια ούτε από τα εκδοτήρια του Γηπέδου Τούμπας αλλά ούτε και από τα καταστήματα Public.