Ολυμπιακός: Η θέση που ταιριάζει στον Λοβέρα και η Λαμία

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του τον Μάξι Λοβέρα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία. Ο ρόλος που ταιριάζει στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Ολυμπιακός: Η θέση που ταιριάζει στον Λοβέρα και η Λαμία

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον πιστεύει τον Μάξι Λοβέρα και δεν έχει διστάσει να το δηλώσει και δημόσια. Είναι πράγματι ποδοσφαιριστής που έχει πολύ καλά στοιχεία και που στην καλή του μέρα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Για το παιχνίδι με τη Λαμία ο νεαρός Αργεντινός διεκδικεί θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τη Λαμία

Είναι από τους βασικούς υποψήφιους για να πάρει φανέλα βασικού στην κρίσιμη αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας. Ο Λοβέρα είναι παίκτης για τον οποίο γίνεται μεγάλη κουβέντα για το τι μπορεί να κάνει και τι όχι. Πράγματι ο νεαρός άσος έχει τη δυνατότητα να δώσει το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι, αλλά έχει αποδείξει πολλάκις ότι αποδίδει καλύτερα σε συγκεκριμένη θέση.

Ο Μάξι Λοβέρα σε όποιο ματς έχει παίξει πίσω από τον επιθετικό κι έχοντας έναν ελεύθερο ρόλο στο γήπεδο κάνει αρκετά καλά ματς. Πάντα ο Αργεντινός όταν παίζει πίσω από τον φορ αποδίδει και φαίνεται στο γήπεδο.

Έχει δείξε πως αυτή είναι η θέση που του αρέσει να παίζει και στην οποία μπορεί να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ξέρει πως να κινείται και να παίζει στο χώρο. Αντίθετα όποτε έχει παίξει στα άκρα έχει χαθεί. Κάνει ένα καλό διάστημα και μετά… χάνεται από το παιχνίδι. Γι’ αυτό και ο Μαρτίνς σκέφτεται στο παιχνίδι με τη Λαμία να τον βάλει πίσω από τον επιθετικό. Είναι κάτι όμως που θα το αποφασίσει ανήμερα του αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας.