Παναιτωλικός - ΑΕΚ 1-1: Στο ΟΑΚΑ η πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου (highlights)

Μικρό προβάδισμα πρόκρισης για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, πήρε η ΑΕΚ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Στο ΟΑΚΑ την επόμενη εβδομάδα θα κριθεί το εισιτήριο για τους "4".

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 1-1: Στο ΟΑΚΑ η πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου (highlights)

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αναποδιά για την ΑΕΚ, καθώς μόλις στο 20ό λεπτό τραυματίστηκε ο Χρήστος Αλμπάνης. Ο 25χρονος επιθετικός της Ενωσης δεν μπόρεσε να συνεχίσει και αντικαταστάθηκε στο 23' από τον Αραούχο.

Παναιτωλικός - ΑΕΚ: Ο Αραούχο έστειλε την μπάλα σε... μπαλκόνι σπιτιού! (vid)

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 32, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μάνταλος εκτέλεσε φάουλ στο δεύτερο δοκάρι, ο Λιβάγια πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Σβάρνας, επίσης με το κεφάλι, πρόλαβε την άστοχη έξοδο του Χεσούς Φερνάντεθ και έκανε το 0-1.

Στο 60ό λεπτό της αναμέτρησης, ήρθε η ισοφάριση για τον Παναιτωλικό. Ο Ρόσα έκανε την κάθετη πάσα, ο Τσιγκρίνσκι αλλοίωσε την πορεία της μπάλας, αλλά ο Ντάουντα με εξαιρετικό τελείωμα ισοφάρισε για τον Παναιτωλικό σε 1-1.

Στο 84' η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να "κλέψει" τη νίκη, με τον Σιμάνσκι να στέλνει τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 85' ο Λιβάγια "σημάδεψε" το οριζόντιο δοκάρι, αλλά προηγουμένως είχε υποδειχθεί -ορθώς- σε θέση οφσάιντ

Στο 87' ο διαιτητής χαρίστηκε στον Αραούχο, ο οποίος πήγε σαν... νίντζα με το πόδι στο κεφάλι του τερματοφύλακα του Παναιτωλικού. Ο Αργεντινός είδε μόνο την κίτρινη κάρτα και θα είναι παρών στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Χεσούς Φερνάντεθ, Μαρσιάλ, Μαλής, Σίεστεντ, Κέβιν Γκαρθία, Ντάλσιο, Τζανακάκης, Φάρλεϊ Ρόσα, Ντίας (80' Ταχάρ), Μουνιέ (63' Άλβαρες), Ντάουντα.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Σβάρνας, Χουλτ, Σιμόες, Σαμπανάτζοβιτς (66' Σιμάνσκι), Μάνταλος, Λιβάγια (86' Χριστόπουλος), Αλμπάνης (λ. τρ. Αραούχο).