Κύπελλο Ελλάδος: Τα βλέμματα στην Τούμπα, στο Αγρίνιο η ΑΕΚ

Το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός συγκεντρώνει το ενδιαφέρον από τα δύο ματς της ημέρας (5/2) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Εκτός με Παναιτωλικό η ΑΕΚ.

Κύπελλο Ελλάδος: Τα βλέμματα στην Τούμπα, στο Αγρίνιο η ΑΕΚ

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος την Τετάρτη 5/2.

Στο πιο σημαντικό ματς της ημέρας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (5/2, 21:30) στην Τούμπα, λίγες μέρες μετά την ήττα του στο ΟΑΚΑ (2-0) από τους «πράσινους». Οι γηπεδούχοι θέλουν... εκδίκηση τόσο για ψυχολογικούς, όσα και για πρακτικούς λόγους, προκειμένου να θέσουν τα θεμέλια για την πρόκρισή τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Αμπέλ Φερέιρα άφησε εκτός τους Ζίβκο Ζίβκοβιτς και Λέο Μάτος.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι θα επιχειρήσουν να επαναλάβουν την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, με πρωταρχικό στόχο να βρούμε δίχτυα στην Τούμπα, ώστε να αποκτήσουν σημαντικό πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς. Ο Γιώργος Δώνης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, έχοντας κανονικά στη διάθεσή του τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Ντόμινικ Νάγκι.

Λίγες ώρες νωρίτερα (5/2, 17:00) από τη μεγάλη μάχη της Τούμπας, ο Παναιτωλικός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο Αγρίνιο, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν σημαντικές απουσίες. Οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν χωρίς τους τραυματίες Έλντερ Λόπες, Νέλσον Ολιβέιρα και Παουλίνιο, τον τιμωρημένο Νέναντ Κρίστισιτς, τον Βασίλη Μπάρκα και τον υπό παραχώρηση Γιώργο Γιακουμάκη.

Για τους γηπεδούχους και τον Μάκη Χάβο δεν θα είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Λουσέρο, Αριγίμπι και Κνετ, ενώ εκτός έμειναν κι οι Μιμίτο και Ντουάρτε.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος:

Τρίτη 4/2
Λαμία - Ολυμπιακός 0-0

Τετάρτη 5/2
17:00 Παναιτωλικός - ΑΕΚ
21:30 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Πέμπτη 6/2
19:00 Άρης - Ατρόμητος

Τετάρτη 12/2
19:00 ΑΕΚ - Παναιτωλικός
19:00 Ατρόμητος - Άρης
19:00 Ολυμπιακός - Λαμία
19:00 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ