Κριτική παικτών Ολυμπιακού: Τι έδειξαν ο Καφού και ο Μορ

Οι Παπαδόπουλος και Σισέ στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων στο 0-0 με την Λαμία στην Φθιώτιδα. Καλός ο Καφού στο πρώτο ημίχρονο. Ποια η εικόνα των Φορτούνη, Μορ και Χασάν.

Κριτική παικτών Ολυμπιακού: Τι έδειξαν ο Καφού και ο Μορ

ΑΛΕΝ: Ουσιαστικά δεν χρειάστηκε να επέμβει, καθώς η Λαμία δεν έκανε και κάποια τελική στην εστία. Πάντως, στη μία φορά που χρειάστηκε, φώναξε «παρών». Στο τετ α τετ με τον Σάλιακα, παρότι υποδείχθηκε οφσάιντ, ο Αλέν είπε «όχι» στο πλασέ του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Έδειξε ότι ήταν σε ετοιμότητα.

ΓΚΑΣΠΑΡ: Λίγα πράγματα ο πρώην παίκτης της Σπόρτινγκ που κλήθηκε να καλύψει το κενό του Ελαμπντελαουί. Όχι μόνο δεν βοήθησε καθόλου επιθετικά, αλλά οι παίκτες της Λαμίας βγήκαν αρκετές φορές από την πλευρά του.

ΣΙΣΕ: Ήταν «βράχος» στην άμυνα, ενώ σε δύο περιπτώσεις έφτασε πολύ κοντά στο να σκοράρει. Τη μία στο 53’ μετά από κεφαλιά – γύρισμα του Αβραάμ και στο 90’ με κεφαλιά έπειτα από καλοχτυπημένο κόρνερ του Φορτούνη.

ΑΒΡΑΑΜ: Είχε ένα σωτήριο τάκλιν στο 24’ σε σουτ του Βιγιάλμπα και την φοβερή μπαλιά στον Χασάν στο χαμένο τετ α τετ του Αιγύπτιου στο 26’. Σε γενικές γραμμές μαζί με τον Σισέ ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Κλήθηκε να παίξει στη θέση του Τσιμίκα. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε περισσότερο ο «Τόρο», χωρίς ωστόσο να βοηθήσει όσο θα ήθελε και ο ίδιος στο επιθετικό κομμάτι. Θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ, αν στο 49' ο Ραντζέλοβιτς αντί να σουτάρει τού έκανε πάσα ή αν στο 53' ο Σισέ δεν έβαζε άτσαλα το πόδι του κι ενώ ο "Τόρο" ετοιμαζόταν να κάνει το γυριστό.

ΚΑΜΑΡΑ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν ο… Καμαρά. Στο δεύτερο μπήκε δυνατά, είχε ένα μακρινό σουτ στο 49’ που έδιωξε δύσκολα ο Θεοδωρόπουλος και ανέβασε κάπως την απόδοσή του. Και πάλι όμως ήταν μακριά από αυτά που μας είχε συνηθίσει.

ΚΑΦΟΥ: Στο πρώτο 45λεπτο έδειξε να ψάχνει τα πατήματά του, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν ικανοποιητική η παρουσία του για πρώτο ματς με τα ερυθρόλευκα. Προσπαθούσε πάντοτε να δίνει την μπάλα με τη μία, να μην την κρατάει για ώρα και να δίνει ρυθμό στο παιχνίδι. Στην επανάληψη δεν είχε την ένταση του πρώτου μέρους, όμως, το ντεμπούτο του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί θετικό.

Λαμία-Ολυμπιακός 0-0: Θα ξεχαστεί γρήγορα, ανοιχτοί λογαριασμοί

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Είχε μία σουτάρα στο 38’, όπου ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ και στο 49’ πήρε το «ριμπάουντ» στην απόκρουση του γκολκίπερ της Λαμίας στο σουτ – δυναμίτη του Καμαρά, όμως, πλάσαρε άστοχα. Αν και δεν ήταν τόσο καλός, είχε τουλάχιστον δύο φάσεις για γκολ.

ΛΟΒΕΡΑ: Στο πρώτο μέρος ήταν άφαντος. Στο δεύτερο πήρε λίγο τα «πάνω» του, χωρίς ωστόσο να κάνει τη διαφορά. Είχε μία τελική στο 71’ με ένα μακρινό σουτ. Βγήκε στο 84’ και μπήκε ο Μασούρας.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Το σημαντικό είναι ότι πήρε φανέλα βασικού. Είχε τρεις καλές πάσες. Στο 1’ μία φοβερή κάθετη στον Ραντζέλοβιτς που κακώς υποδείχθηκε οφσάιντ, στο 22’ την κάθετη στον Χασάν που έχασε το τετ α τετ και στο 90’ το χτύπημα κόρνερ στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Σισέ με την κεφαλιά.

ΧΑΣΑΝ: Πίεσε αρκετά στο πρώτο μισάωρο, ήταν ο πρώτος αμυντικός, αλλά έχασε δύο τετ α τετ που ίσως αν ήταν στο 100% δεν θα τα έχανε. Βγήκε στο 82’ και μπήκε ο Σουντανί.

ΜΟΡ: Μπήκε στο 55’ αντί του Ραντζέλοβιτς, έκανε το ντεμπούτο του, όμως, δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Ίσως επειδή δεν βοηθήθηκε από τους συμπαίκτες του.

ΣΟΥΝΤΑΝΙ: Μπήκε στο 82’ αντί του Χασάν χωρίς να βοηθήσει ιδιαίτερα επιθετικά.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Μπήκε στο 84’ αντί του Λοβέρα, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα από τα πόδια του.