Μαρτίνς: «Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία παραδέχτηκε πως η εικόνα του Ολυμπιακού δεν ήταν καλή.

 Μαρτίνς: «Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι»

Στο «Γ. Καραϊσκάκης», την επόμενη εβδομάδα θα κριθεί η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Πειραιώτες έμειναν στο 0-0 με τη Λαμία σε ένα παιχνίδι που δεν πρόσφερε πολλές συγκινήσεις και είχε ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.

Λαμία-Ολυμπιακός 0-0: Θα ξεχαστεί γρήγορα, ανοιχτοί λογαριασμοί

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα παραδέχτηκε πως η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν καλή και φυσικά σε αυτό έπαιξαν ρόλο τα πολλά νέα πρόσωπα, αλλά και ο κακός αγωνιστικός χώρος. «Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Κακός ο αγωνιστικός χώρος, είχε πολύ αέρα, δεν πιάσαμε το επίπεδο που θέλαμε σε κανένα σημείο του αγώνα. Ο αντίπαλος πάλεψε πολύ, αλλά είχαμε και πολλούς καινούριους παίκτες. Δεν είναι ακόμα μαθημένοι στο τι θέλουμε να κάνουμε. Είναι ένα παιχνίδι Κυπέλλου, όλα είναι ανοικτά. Πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε στην έδρα μας. Σε διπλά παιχνίδια μπορεί να συμβούν αυτά», δήλωσε ο Μαρτίνς στην κάμερα της Cosmote TV.

Όσον αφορά στα δύο νέα αποκτήματα, τον Μορ και τον Καφού ο 49χρονος τεχνικός τόνισε: «Για τον Μορ δεν ήταν εύκολο να μπει σε αυτό το παιχνίδι, γιατί η ομάδα μας δεν κατάφερε να μπει στο παιχνίδι, είτε γιατί ο αντίπαλος μας δυσκόλεψε, είτε γιατί ήταν κακός ο αγωνιστικός χώρος και δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε. Μας έδωσε πολύ καλά δείγματα ο Καφού, ήταν αρκετά καλός», είπε χαρακτηριστικά.