Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τη Λαμία

Έγιναν γνωστοί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που επιλέχθηκαν από τον Πέδρο Μαρτίνς για να ξεκινήσουν βασικοί στο ματς Κυπέλλου με τη Λαμία.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τη Λαμία

Στη Λαμία δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Πειραιώτες δεν ξεχνούν πως πέρσι η ομάδα της Φθιώτιδας τους απέκλεισε από τη συνέχεια του θεσμού και φυσικά αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και προσοχή.

LIVE: Λαμία - Ολυμπιακός (18:00)

Η ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων» θα έχει αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Ξάνθη. Συγκεκριμένα την εστία τους θα υπερασπιστεί ο Αλέν και στην άμυνα ξεκινούν οι Τοροσίδης, Σισέ, Αβραάμ και Γκασπάρ.

Στα χαφ ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τους Καμαρά και Καφού έχοντας στα άκρα της επίθεσης τους Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα. Ο Φορτούνης θα παίξει για πρώτη φορά βασικός και θα έχει έναν πιο ελεύθερο ρόλο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Χασάν.

Η ρεβάνς με τη Λαμία θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά ακόμη δεν έχει οριστεί από την ΕΠΟ ούτε η ημέρα, ούτε η ώρα έναρξης. Θυμίζουμε πως στα δύο ματς πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τη Λαμία στο Φάληρο και 4-0 εκτός έδρας.